Connect with us

ADPM Beauty

Barbatii din Romania, crestere cu 25% la epilare definitiva cu laser in ultimul an

Interesul barbatilor din Romania pentru aspectul fizic a crescut semnificativ in ultimii ani. Pe langa deschiderea catre tratamente faciale, antiaging, ori de eliminare a tesutului adipos de pe abdomen, din ce in ce mai multi aleg sa scape de pilozitatea excesiva de pe corp prin epilare laser.

Publicat

pe

Barbatii din Romania, crestere cu 25% la epilare definitiva cu laser in ultimul an

Daca in trecut acestia alegeau sa nu intervina asupra aspectului natural ori sa apeleze la lame de barbierit ori aparate de tuns, in ultimul timp epilarea laser castiga din ce in ce mai mult interes.

Conform specialistilor din industria de frumusete, in ultimul an saloanele si clinicile din Romania au fost vizitate de un numar cu 25% mai mare de barbati interesati de epilarea definitiva de acest tip.

“Tehnologia a avansat mult, iar in acelasi timp, si accesul la informatie. Barbatii sunt mult mai deschisi catre solutii care sa ii mentina tineri si atragatori. Fac mai mult sport, folosesc produse de ingrijire profesionale si merg la clinici si saloane de infrumusetare. Sunt constienti ca un aspect fizic ingrijit le asigura un mai mare succes in viata sociala. Au grija de fizicul lor, fac sport si expun rezultatele mai mult pe social media. Pilozitatea excesiva de pe corp este considerata neatractiva. Nu mai este un considerent al masculinitatii. De aceea apeleaza din ce in ce mai mult la epilarea definitiva cu laser, in special pentru a scapa de parul de pe piept, umeri sau spate.

Sunt zone greu accesibile, astfel ca cel mai eficient pentru ei este sa urmeze cateva sedinte de epilare cu laser dioda Stardust Med, cum este cea de la centrele Silhouette, si sa aiba apoi o piele curata, neteda, fara a mai fi nevoie de aparat de ras sau de tuns. In ultimul an am observat o crestere cu 25% a numarului de barbati care trec pragul centrelor de frumusete interesati de epilarea definitiva cu laser. In plus, tehnologia a avansat mult in ultimii ani si procedura nu mai este dureroasa”, declara Diana Baicu, consilier de business pentru centrele Silhouette.

Ce trebuie sa stii despre epilarea laser

Sistemul de epilare definitiva cu laser StardustMed este in prezent solutia cea mai eficienta si cea mai practica pentru indepartarea in siguranta a parului nedorit, oferind garantia unei epilari sigure, totale si de lunga durata in orice perioada a anului.

Datorita celor 3 lungimi de unda dioda, alexandrit si ndyag, este potrivit tuturor fototipurilor de piele, chiar si celor de culoare inchisa ( fototip 5 si 6) sau firelor de par deschise la culoare. In plus, procedura poate fi efectuata si pe parcursul verii, iar disconfortul este minim.

Este foarte important sa nu te expui la soare cu cinci zile inainte si dupa epilarea definitiva cu laser STARDUST, in cazul pielii sensibile, si cu trei zile inainte si dupa procedura, in cazul pielii normale.

Pentru rezultate eficiente, este important sa se respecte frecventa si sa se urmeze sedintele la interval de 30-45 de zile, pentru firul de par inchis la culoare.

Rezultatele bune ale epilarii definitive cu laser StardustMed sunt si pentru parul blond si alb, in procent de peste 50% dintre cazuri. In cazul acesta frecventa sedintelor este de 14 zile , iar numarul de sedinte necesar este de 10-12.

Epilarea cu laser se poate aplica pe orice zona a corpului: piept, brate, picioare, spate, umeri, antebrate, axila, inghinal.

Pretul unei sedinte porneste de la 216 lei, la centrele Silhouette din Bucuresti, existand frecvent pachete cu reduceri si beneficii importante (www.silhouette.ro).

Top Line a lansat STARDUST MED, cel mai eficient si confortabil sistem de epilare definitiva cu laser