Connect with us

2 Principale

Rivalele Bella Hadid si Selena Gomez au dat nas in nas la Paris Fashion Week!

Bella Hadid, in varsta de 20 de ani, nu pare a fi deloc afectata de faptul ca fostul sau iubit, The Weeknd, 26 de ani, a fost prezent la prima sa prezentare pentru H&M Studio, insotit de noua sa curtezana Selena Gomez, 24 de ani. Cele doua rivale au dat nas in nas. Iata ce s-a intamplat!

Publicat

pe

Bella Hadid a avut parte de o intalnire de gradul III miercuri seara, pe podiumul de la Paris Fashion Week, in timp ce fostul sa prieten, The Weeknd, o privea din primul rand. The Weeknd nu era insa singur, ci insotit de Selena Gomez.

Intre Bella si Selena exista o rivalitate ascunsa, cele doua fiind bune prietene pana in momentul in care Selena si-a inceput noua idila. Bella a fost suparata de faptul ca Selena nu a binevoit sa-i spuna ca se iubeste cu fostul ei iubit, ea afland stirea din presa.

La prezentarea de la Paris, Bella i-a ignorat pe Selena si pe The Weeknd, insa nu s-a ferit sa danseze in timpul recitalului pe care artistul l-a sustinut dupa fashion show.  Pe de alta parte, Selena nu a avut nici macar o tentativa de a relua relatia de amicitie cu Bella, ea preferand sa se distreze toata seara in partea opusa a incaperii.

O sursa apropiata celor doi a declarat pentru revista PEOPLE ca Abel (The Weeknd) o trateaza foarte bine pe Selena. ,,Nu le e rusine sa isi arate afectiunea in public’’, a adugat sursa. „Selena il place foarte mult si nu simte nevoia sa se ascunda, desi nu ii place sa faca publica relatia lor”.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *