Connect with us

Stiri externe

Beyonce a împlinit 42 de ani. De ce surpriză a avut parte pe scenă

Beyonce a împlinit 42 de ani pe data de 4 septembrie, iar o artistă legendară i-a făcut o surpriză de proporții chiar pe scenă, într-unul dintre concertele sale din cadrul turneului Renaissance. Iată în continuare despre ce este vorba!

Publicat

pe

Beyonce a împlinit 42 de ani. De ce surpriză a avut parte pe scenă

În urmă cu patru ani, Beyonce i-a cântat „Happy Birthday” legendarei Diana Ross, la petrecerea anivesară de 75 de ani a acesteia. Acum, artista i-a întors favoarea lui Queen Bey.

Luni, pe data de 4 septembrie, Beyonce a împlinit 42 de ani. În aceeași zi, diva a susținut un concert pe SoFi Stadium din Los Angeles. Concertul face parte din turneul Renaissance. În timpul show-ului, Diana Ross a urcat pe scenă și a surprins-o pe aceasta cântându-i „Happy Birthday”.

„Mă aflu aici pentru a celebra ziua de naștere a lui Beyonce. Vă rugăm pe toți să aprindeți lanternele de la telefoanele mobile și să cântați alături de mine”, a spus Diana Ross în timp ce urca pe scenă.

@_alyssayung_ the person next to me saying i thought she was dead 😭 #beyonce #dianaross #renaissancetour #renaissanceworldtour #beyoncebirthday ♬ original sound – alyssa!!

Cu această ocazie, Diana Ross a purtat o rochie neagră cu paiete, la care a asortat un șal din pene și cercei statement cu diamante.

@igorxtt Diana Ross surprises the crowd at Beyoncé birthday show #RenaissanceTour #BeyDay #Beyonce ♬ I’m Coming Out – Diana Ross

La final, vizibil emoționată, Queen Bey a îmbrățișat-o pe legendara artistă. La concertul din Los Angeles au luat parte o mulțime de vedete de top. Printre acestea s-au numărat Meghan Markle, Zendaya, Tom Holland, Kerry Washington, Kelly Rowland, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Timothée Chalamet și Tracee Ellis Ross.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *