Connect with us

Style Judgement

Beyonce, cu părul blond și pielea albă pe covorul roșu

Beyonce a participat ieri la premiera oficială a producției „Renaissance: A film by Beyonce”. Așa cum era de așteptat, diva a avut o apariție spectaculoasă și a fost în centrul atenției la acest eveniment. În vreme ce unii au admirat-o pentru look-ul ei, parte dintre internauți au criticat-o pentru părul blond și pielea albă afișate pe red carpet.

Publicat

pe

Beyonce, cu părul blond și pielea albă pe covorul roșu

Producția „Renaissance: A film by Beyonce” a fost lansată oficial. Beyonce a fost în centrul atenției la premieră, diva afișând pe red carpet un look spectaculos și, totodată, inedit.

Queen Bey și-a pus în valoare formele purtând o rochie argintie mulată, cu decolteu adânc. Piesa vestimentară a fost special realizată pentru ea de către Donatella Versace.

Ea și-a completat ținuta cu o pereche de mănuși lungi ce au dat un plus de eleganță.

Au fost mulți care au apreciat-o pentru ținuta ei spectaculoasă. Chiar și Donatella Versace i-a lăsat un comentariu de apreciere pe rețelele de socializare.

„Beyonce, ești o viziune în Versace. Ești unică. Numărul unu, singurul! Abia aștept să văd filmul turneului Renaissance”, a scris designerul pe Instagram.

Unii internauți au criticat-o însă pe vedetă pentru look-ul ei. Motivul? Părul lung într-o nuanță de blond platinat și pielea prea albă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Donatella Versace (@donatella_versace)

„De ce e Beyonce așa albă? Nu am recunoscut-o la prima vedere. Am crezut că e Kim Kardashian”, a comentat cineva.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *