Connect with us

News

Beyonce a facut playback pe Imnul Americii, la inaugurarea Presedintelui Obama!

Beyoncé s-a numarat printre starurile care l-au sustinut aprig pe Barack Obama in cursa prezidentiala pentru un nou mandate, astfel ca artista nu putea lipsi de la ceremonia de inaugurare. Mai mult, Beyonce a ocupat un loc central in cadrul evenimentului, revenindu-i onoarea de a canta Imnul Americii. Reactiile nu au intarziat sa apara!

Publicat

pe

beyonce-playback-imnul-americii

Beyonce a uimit peste 700 de milioane de oameni cu prestatia ei in cadrul ceremoniei de investire in functie a Presedintelui Obama, insa la o zi dupa ce Beyonce a cantat Imnul National al Statelor Unite se confirma faptul ca artista a facut playback.

Beyonce a cantat Imnul alaturi de membrii Marine Corps Band, iar Kristen DuBois, purtator de cuvant al acestei formatii, a confirmat faptul ca Imnul a fost pre-inregistrat in ultimul moment.

„L-am pre-inregistrat si a fost decizia lui Beyonce de a face acest lucru in ultimul moment. Acestea au fost instructiunile care ne-au fost date si nu cunoastem motivele. Toata muzica pentru ceremonie a fost pre-inregistrata pentru ca se pot intampla foarte multe lucruri neprevazute”, a declarant Kristen DuBois.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *