Connect with us

Stiri externe

Beyonce, record absolut: a câștigat al 32-lea premiu Grammy

Beyonce a făcut istorie la Premiile Grammy, devenind cel mai premiat artist din istoria galei. Nu mai puțin de patru trofee a câștigat artista noaptea trecută, ajungând la un număr total de 32 de Premii Grammy.

Publicat

pe

Beyonce, record absolut: a câștigat al 32-lea premiu Grammy

Beyonce este cel mai premiat artist din istoria galei Grammy Awards. Ieri noapte, la Los Angeles, diva a câștigat nu mai puțin de patru premii. Cel mai important dintre trofeele obținute anul acesta a fost la categoria Cel Mai Bun Album Dance/Electronic pentru Renaissance.

În trecut, recordul pentru cel mai premiat artist a fost deținut de dirijorul George Solti, cu un palmares de 31 de trofee.

„Mulțumesc foarte mult. Încerc să nu fiu prea emoțională. Încerc să mă bucur de această noapte. Aș vrea să îi mulțumesc unchiului meu, Johnny, care este alături de noi azi cu spiritul. Vreau să le mulțumesc părinților mei pentru iubire și pentru că m-au susținut mereu. Vreau să îi mulțumesc soțului meu frumos, celor trei copii frumoși care ne privesc de acasă. Mulțumesc și comunității LGBTQ+ pentru iubirea lor și pentru că au inventat acest gen”, a spus Beyonce pe scena Premiilor Grammy.

Advertisement

Artista a mai cucerit aseară trofeele la categoriile: Best Dance/Electronic Recording (Break My Soul), Best Traditional R&B Performance (Plastic Off the Sofa) și Best R&B Song (Cuff It).

Diva a strălucit pe scena Grammy într-o spectaculoasă rochie Gucci.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Beyoncé (@beyonce)

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Beyoncé (@beyonce)

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *