Connect with us

ADPM Beauty

Beyonce si-a dat cu mascara de 10$ la concertul de la Coachella

Beyonce a aratat impecabil la Coachella si probabil toata lumea s-a gandit ca machiajul ei a costat o avere. Insa make-up artistul sau le-a povestit celor de la ELLE ca a folosit produse cosmetice normale, la preturi accesibile.

Publicat

pe

Queen Bey a facut furori la Coachella, atat prin spectacolul muzical, cat si prin felul in care a aratat. Toata lumea a comentat cele cinci tinute ale sale, insa o atentie aparte trebuie acordata si machiajului sau. Sir John, make-up artistul divei a declarat intr-un interviu ca lookul lui Beyonce a fost gandit ca o combinatie intre “cea mai atragatoare fata din campus, la colegiu” si zeita greaca. Iar produsele folosite sunt de masa si pot fi cumparate de la lanturile de magazine cosmetice sau online. Si nu, nu costa o avere.

Sir John a explicat si cum a realizat machiajul. “Pentru ochi, am folosit un strat subtire de pudra, de la Lemonhead, pe toata pleoapa, cu un accent de Dust Penny Spacepaste in mijloc. Apoi am aplicat o linie de tus, pentru a obtine efectul de cat eye, utilizand M.A.C Fluidline Gel. In partea de jos am folosit un creion maron. Am terminat cu L’Oreal Lash Paradise Mascara. Pentru buze, am ales L’Oreal Pro Matte Les Chocolats Lipstick parfumat, intr-o culoare de maro rozaliu. Am vrut ca pielea ei sa fie bronzata si super-stralucitoare. M-am concentrat ca zona T sa fie mata si am folosit Tom Ford Bronzing Powder pe aceasta zona.”.

https://www.instagram.com/p/BhlVOzqF0tV/?taken-by=beyonce

Pentru corp, make-up artistul a spus ca a folosit un body concealer spray de la ALLELEVEN London, pe care l-a aplicat cu 30 de minute inainte sa se imbrace. El spune ca produsul este rezistent la transfer si la transpiratie, astfel incat nu pateaza hainele si nu se sterge atunci cand schimbi tinuta.

Beyonce a fost Nefertiti la Coachella! Iata ce tinuta WOW a purtat

Iata lista integrala de produse folosite pentru machiajul lui Beyonce de la Coachella.

Advertisement
Pudra bronzanta de la Tom Ford, 68$.
Lip Gloss L’Oreal Infalible Pro-Last Lip Color, 13$.
Body Concealer ALLEVEN London Colour Shield Hydrating Tinted Protection, 80$.
Iluminator Houdini Highlite Spacepaste, 22$.
Eyeliner negru MAC Fluidline, 18$.
Mascara L’Oreal Paris Lash Paradise, 10$.
Face and body glitter Lemonhead Dirty Penny Spacepast, 22$.

 

 

 

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *