Connect with us

Stiri Interne

Bianca Dragusanu a prezentat moda dupa presupusul avort

Bianca Dragusanu a revenit pe podiumul de moda surprinzator de repede, la doar cateva zile dupa presupusul avort. Roscata a fost din nou model intr-o prezentare dintr-un club din Bucuresti.

Publicat

pe

bianca-dragusanu-prezentare-moda

La doar cateva zile de la presupusul avort pe care presa tabloida sustine ca l-a avut, pe baza documentelor emise de clinica medicala, Bianca Dragusanu a revenit in „campul muncii”.

Roscata a urcat pe podiumul unui club din Bucuresti pentru a prezenta moda. Este, de altfel, una din sursele principale de venit pentru ea, in afara propriului atelier de croitorie si a contractelor de imagine pe care le semneaza frecvent.

Vizibil afectata de tot ceea ce s-a scris in aceasta perioada despre ea, Bianca a urcat pe scena, a defilat si apoi a plecat acasa alaturi de Victor Slav. Nu a zambit mai deloc si nici nu a dat vreo declaratie echipelor de televiziune prezente la eveniment.

bianca-dragusanu-prezentare-moda-1

Despre Bianca s-a presupus faptul ca a facut avort sambata, de Sfantul Dumitru. Cancan.ro a facut publice actele medicale care ar sustine aceasta interventie.

Au aparut insa multe voci care pun la indoiala autenticitatea acelor hartii. La „Acces Direct” invitatii au ajuns, de altfel, sa puna sub semnul intrebarii interventia, tiand cont de declaratiile unor martori care au vazut-o in aceeasi zi pe Bianca facand shopping in mall, in conditiile in care, dupa interventia chirurgicala ar fi fost normal sa stea in pat.