Connect with us

Stiri Interne

Bianca Dragusanu „sparge” Instagramul cu cea mai sexy poza!

Bianca Dragusanu a incins inca o data internetul cu o poza extrem de sexy in care si-a aratat formele apetisante, fara nicio „bariera”.

Publicat

pe

https://www.instagram.com/p/Bnjdp8vgqMw/?taken-by=biancadragusanu18

Fosta prezentatoare de la Kanal D a postat o poza goala din dus pe Instagram, iar in mai putin de o ora a strans peste 7000 de like-uri.

Daca ipostaza in care a pozat nu era suficient de provocatoare pentru privitori, blonda si-a lipit posteriorul de sticla cabinei de dus si le-a oferit urmatorilor de pe Instagram o imagine pe care cu greu o vor uita.

Blondina a postat aceasta poza la scurt timp dupa ce ea a declarat ca relatia sa cu Tristan Tate a ajuns la final. Cei doi au avut parte de o vara spumoasa, plina de pasiune si aventuri, insa Bianca a declarat ca nu mai este interesata de bogatasul englez.

https://www.instagram.com/p/BndS82mAUMY/?taken-by=biancadragusanu18

„Suntem despartiti, acesta este adevarul! Noi nu mai avem de multa vreme o relatie si nu mai impartim nicio situatie! Fiecare cu viata lui, nu ma mai intereseaza subiectul”, a declarat Bianca Dragusanu pentru wowbiz.ro.

https://www.instagram.com/p/Bna4AOXA1O4/?taken-by=biancadragusanu18

Cu relatie sau fara relatie, Bianca Dragusanu nu pare sa duca lipsa de admiratori, ea primeste frecvent buchete de flori extravagante, care cotin sute de trandafiri.