Connect with us

News

Cuplul Bianca Dragusanu-Victor Slav, deja tinta ironiilor! Iata cum sunt porecliti!

Abia au recunoscut public ca sunt impreuna ca Bianca Dragusanu si Victor Slav au devenit deja tinta ironiilor pricopsindu-se cu doua porecle. Ea, Barbie, avand corpul aproape ca celebra papusa, iar el, Ken, varianta masculina a lui Barbie.

Publicat

pe

victor-slav-bianca-dragusanu-sarut

Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au dat in vileag relatia pe care au incercat sa o ascunda in ultima luna.

Cei doi au fost urmati de echipa Cancan Tv in Italia, in timpul vacantei de cateva zile pe care au petrecut-o la Roma si la Milano. S-au plimbat tinandu-se de mana si s-au sarutat in fata bisericii San Pietro de la Vatican.

Aseara, ei au fost vizitati la restaurant de echipa Cancan Tv si au intrat in direct in timpul emisiunii vorbind despre relatia lor.

Am aflat astfel ca „Bianca Dragusanu chiar mananca”, asa cum a tinut Victor sa precizeze, si ca cei doi nu sunt afectati de poreclele cu care s-au pricopsit.

Mai exact, multi ii numesc Barbie si Ken ai Romaniei, cele doua papusi celebre, bazandu-se pe faptul ca amandoi isi expun trupurile bine lucrate prin fotografii pe Facebook.

Advertisement

Barbie-and-Ken

Despre aceste noi apelative, Bianca a tinut sa precizeze: „Nu mi-am gasit niciun Ken. Mi-am gasit fericirea si linistea!”.

De altfel, si fostul partener al Biancai, Catalin Botezatu, intrebat fiind de reporteri, a declarat ca se bucura pentru relatia celor doi, considerandu-l pe Victor mult mai potrivit decat Adrian Cristea.

„Era normal sa-şi gaseasca pe cineva. Sunt doi oameni foarte frumosi, tineri şi le urez bine”, a declarat designerul.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *