Connect with us

Stiri Interne

Bianca Ionita, ramasa fara rochie de mireasa cu 2 saptamani inainte de nunta!

Bianca Ionita urmeaza ca peste aproximativ doua saptamani sa se casatoreasca cu iubitul ei, Daniel Pena. Desi pregatirile de nunta sunt aproape gata, vedeta intampina totusi o problema arzatoare. Rochia ei de mireasa trebuia sa fie facuta de Catalin Botezatu, insa, din pricina problemelor de sanatate cu care se confrunta, cel mai probabil designer-ul nu va mai putea sa ii creeze rochia, astfel incat Bianca este nevoita sa apeleze la un plan de rezerva.

Publicat

pe

Bianca-Ionita-rochie-mireasa-Pronovias

A inceput deja numaratoarea inversa pentru Bianca Ionita, care, in aproximativ doua saptamani, va fi mireasa. Vedeta Kanal D si iubitul ei, Daniel Pena, isi vor uni destinele pe data de 1 iunie, chiar de Ziua Copilului. Pregatirile de nunta, de care insasi Bianca s-a ocupat, sunt aproape gata, insa o problema arzatoare a aparut chiar cu putin timp inainte de marele eveniment.

Mai exact, Bianca Ionita a ramas fara rochie de mireasa. Bunul ei prieten, Catalin Botezatu, ar fi trebuit sa ii realizeze rochia, insa, din pricina gravelor probleme de sanatate cu care se confrunta designerul in aceasta perioada, cel mai probabil ca nu va reusi sa isi duca la indeplinire misiunea.

Acum, vedeta Kanal D este nevoita sa apeleze la un plan de rezerva.

„Slava domnului, Catalin e la reanimare si e bine. Nu stiu in ce parte o voi lua. Pentru rochie am un plan de rezerva”, a marturisit Bianca Ionita in cadrul emisiunii „Draga mea prietena”.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *