Connect with us

Stiri Interne

In ce rochie se va marita Bianca Ionita

Bianca Ionita, prezentatoarea stirilor Kanal D, a fost ceruta in casatorie de Daniel Pena, cel care ii este iubit de trei ani. Numaratoarea inversa pana la marele eveniment a inceput deja, iar simpatica prezentatoare tv a hotarat ce rochie va purta atunci cand ii va jura iubire si credinta vesnica logodnicului sau. Mai exact, o frumoasa creatie Catalin Botezatu.

Publicat

pe

bianca-ionita-catalin-botezatu

Anul acesta a inceput cu dreptul pentru Bianca Ionita, aceasta fiind ceruta de sotie chiar in noaptea de Revelion. Astfel, in doar cateva luni, vedeta Kanal D isi va uni destinul cu cel al lui Daniel Pena, omul pe care il iubeste deja de trei ani de zile.

Bianca se afla momentan in febra pregatirilor pentru nunta si, cu toate ca nu si-a ales inca modelul rochiei de mireasa, a hotarat cine va fi designer-ul care o va crea special pentru ea: Catalin Botezatu!

„Prietenia noastra de multi, multi ani m-a facut sa aleg rochia de la el. Imi este foarte, foarte drag si el s-a oferit primul, atunci cand iubitul meu m-a cerut. A spus ’In sfarsit! Eu iti fac rochia, nu ma intereseaza cand, ce si cum!’ El vroia sa ne apucam de ea deja din februarie, iar eu l-am rugat sa ma mai lase putin sa slabesc, urmand sa ne apucam de treaba din aprilie”, a declarat Bianca Ionita pentru ziarul Ring.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *