Connect with us

Evenimente

Bijuteriile bespoke PHERES cu diamante au fost prezentate in premiera la Bucuresti

Narcisa Pheres, apreciata de Vogue si Vanity Fair drept „unul din cei mai talentati designeri de bijuterii couture din lume”, a prezentat, in premiera la Bucuresti, noile creatii bespoke PHERES cu diamante. Expozitia a inclus modele apreciate si purtate de celebritati de la Hollywood precum Michelle Obama, Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Rihanna si Fergie.

Publicat

pe

Bijuteriile bespoke PHERES cu diamante au fost prezentate in premiera la Bucuresti

Tot in premiera la Bucuresti, a fost dezvaluita prima colectie bijuterii BRIDAL a brandului PHERES, ce include tiare, coliere, bratari si inele cu un design cu totul aparte si rafinat, pentru care acum exista si serviciul de inchiriere.

Invitatii au putut admira piese din colectia de bijuterii regale cu diamante, care se disting prin taietura speciala, sub forma de inimi si sageti. Fiecare piesa din colectia regala PHERES este inspirata de bijuteriile de la curtile regale europene, insa toate au un aer modern si contemporan.

Narcisa Pheres imbina arta, istoria si influentele cross-culturale, creind bijuterii bespoke, creatii unicat, cu diamante personal selectionate din toate colturile lumii, bijuterii a caror valoare porneste, individual, de la 20.000 de dolari si poate ajunge la peste 1 milion de dolari.

Colectia de bijuterii PHERES “ready-to-wear”, prezentata in cadrul expozitiei exclusiviste de la Bucuresti, combina perfect frumusetea formelor si a liniilor moderne cu farmecul artizanal al bijuteriilor fine.

Advertisement

Noua linie ready-to-wear, ce va fi disponibila in magazine din intreaga lume (Hong Kong, Tokyo, New York, Los Angeles, Londra etc ) si pe website-ul sau, www.pheres.com, contine creatii cu pretul intre 2.000 de dolari si 50.000 de dolari.

Aceasta colectie de bijuterii fine ready-to-wear va fi prezentata si in cadrul JCK Vegas Show (eveniment ce va avea loc in luna iunie), precum si la targul mondial de bijuterii de la Hong Kong, care se va desfasura in luna septembrie.

Narcisa Pheres este si furnizorul oficial de bijuterii al Printesei Olga Romanoff, descendent al Casei Romanov, pentru care creaza tiare bespoke inspirate de cele ale caselor regale europene. Tiara cu 1800 de diamante, creata pentru Printesa Olga Romanoff, a fost, de altfel, expusa in cadrul expozitiei de la Bucuresti.

Bijuteriile PHERES sunt nelipsite de pe covorul rosu la evenimente importante de la Hollywood. Fie ca vorbim despre Globurile de Aur, Premiile Grammy, Premiile Oscar, Screen Actors Guild Awards, American Music Awards sau Met Gala, celebritati precum Madonna, Michelle Obama, Lady Gaga, Rihanna, Kylie Jenner sau Jennifer Lopez au ales sa straluceasca pe Red Carpet purtand bijuteriile create de Narcisa Pheres.

Beyonce a purtat un inel creat de designerul român Narcisa Pheres

Originara din Romania, stabilita in Hong Kong si Tokyo, Narcisa Pheres a studiat design vestimentar la Instituto di Moda Burgo din Milano si a urmat studii de Fashion Marketing la Central St. Martins din Londra. Ulterior s-a specializat in designul de bijuterii la Institutul Gemologic American din Carlsbad, USA si a devenit Designer de Bijuterii si Expert Gemolog GIA recunoscut pe plan mondial.

Advertisement

Forbes Romania a premiat-o, in 2013, drept “cea mai de succes femeie de afaceri din Romania, pe plan international”. Narcisa Pheres figureaza in „Topul celor mai puternici 300 de oameni din Hong Kong”.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *