Connect with us

ADPM Health

Bo Pricop recomanda World Class International Fitness Convention

Bo Pricop, unul din cei mai cunoscuti personal traineri din Romania, are propria sa rubrica pe Agentia de Presa Mondena. De aceasta data Bo Pricop va recomanda World Class International Fitness Convention, un eveniment in premiera la care vor lua parte nume grele din domeniu.

Publicat

pe

 

Cei mai de succes traineri din Spania, Norvegia, Ungaria, Italia, Suedia vor participa in perioada 27-28 noiembrie la WorldClass International Fitness Convention, eveniment ce reuneste o serie de workshop-uri si demonstratii, in care se vor prezenta noutatile din domeniul fitness-ului si metodologie.

Julio Papi. De-a lungul timpului a primit nenumărate distinctii – “Instructorul Anului  in Italia” (1995) potrivit revistei Performance,  Premiul “Fitness Italia” pentru cel mai bun antrenor,  “Instructorul Anului în Spania”(1999)  – pentru antrenamentele extrem de eficiente si metodologie: Aerobic dance, Step, Asymmetrical styles, Dance fusions, programele de Stretch, Body Sculpting si Postural. 

Advertisement

Per Markussen. La ora actuala, Per este unul dintre cei mai buni traineri din industria internationala de fitness, predand programele Burn baby Burn! (Disco Aerobic), P Step (cea mai inovativa clasa de step) si programul Fitness Scandinavia pe care il preda alaturi de Richmond Bachia.

Richmond Bachia. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, Richmond Bachia este unul dintre cei mai prolific trainer din Europa. In cadrul Conventiei, Richmond va preda alaturi de Per Markussen, Fitness Scandinavia, o fuziune intre aerobic si dans. 

Emilia Dmitrieva. Este International Fitness Master Trainer &Presenter si va aduce la Bucuresti Double Trouble (program pe care il preda alaturi de Viktor Vihersky) si Introducere in Move-on ( un concept care ofera cele mai noi informatii legate de miscare, nutritie si un stil de viata activ si sanatos).

Salvatore Pagano. In cadrul Conventiei World Class de la Bucuresati, Salvatore Pagano va prezenta Total Body Functional (step si gantere), Dynamic Postural Training si LAG 3×20 (training pentru picioare, abdomen si fesieri).

Matthew Griffiths. A dezvoltat un sistem unic de antrenament, numit Fusion Training, avand rezultate uimitoare. Performantele sale au fost amintite in literatura de specialitate. Clasele predate de Matthew Griffiths sunt EARTH® Ride (cycling program), Fusion Training ( Program Design Part 1) si Fusion Training (Training Routines Part 2).

Advertisement

Tonkins Anderson. Specializat in Miscare si Dans, Fitness si Wellness, Productie Video/Film, Tonkins a inceput colaborarea cu World Class in 1993, ca International Aerobic Director. De mai bine de cinci ani, face parte din echipa World Class Romania.

Jessica Exposito. Celebra in Spania si in industria fitness-ului international, Jessica a pus la punct programul de Fitness numit BATUKA, cu care a vandut peste 1.500.000 de DVD-uri în tara sa natala. Alaturi de fratele său, Jose Exposito, Jessica organizeaza conventia de fitness OPEN FIT in Cerdana, Spania. La Bucuresti, Jessica Exposito va prezenta Aero Dance Style si Latin House Zone.

Monika Bjorn. Este un adevarat pioner al programului Indoor Cycling, fiind printre primii promoteri oficiali ai Spinningului in Europa, Asia, Australia si Orientul Mijlociu. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, Monika este licentiata in Stiinta Sportului si Psihologie. Este fondatoarea conceptelor MOJO Yoga&Hot  MOJO. Alaturi de Monika Bjorn puteti participa la clasele The B.A.D Ride, SPIKE my ride, Functional FUN.

Peter Ambjorn. Lucreaza in compania World Class inca din 1994 si este una dintre persoanele cheie, aflandu-se astazi in Romania. Telul lui Peter Ambjorn este sa-i faca pe clientii World Class sa isi depaseasca limitele. Nu ratati A White Man in Africa, un  program de antrenament care va va purta spre continentul negru!

Viktor Vihersky. ”Ce este greu, nu e neaparat imposibil…”, acesta este motto-ul lui Vikto. Z-express este un program de 30 de minute, in care veti adopta miscari din merengue, reggae ton, flamenco si multe alte stiluri de dans. Double Trouble, predat alaturi de Emilja Dimitrjeva, este un antrenament energetic. De asemenea, Viktor va prezenta conceptul Move-on destinat profesionistilor.

Advertisement

Pe langa invitatii externi veti avea posibilitatea sa va intalniti si cu cateva nume grele din industria fitnessului romanesc, membrii ai World Class  Elite Team, cum ar fi: Florin Moldovan, Gabriel Hennessey, Razvan Protasievici, Taufic Masry , Kristof Ladislaw, Costin Bucura sau subsemnatul

Conventia Internationala de Fitness se adreseaza iubitorilor sportului si a stilului de viata sanatos, fie ca este vorba despre profesionisti sau amatori.

Taxa de participare este de 200 de lei sau 120 de lei pentru membrii World Class. Pentru mai multe informatii si inscrieri accesati site-ul: http://convention.worldclass.ro.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *