Connect with us

Stiri externe

Boala de care suferă Justin Bieber. De ce i-a paralizat jumătate de faţă!

Starea de sănătate a lui Justin Bieber se degradează pe zi ce trece, astfel că artistul a fost nevoit să își amâne toate concertele din următoarea perioadă. Are jumătate de față complet paralizată. Iată care este boala de care suferă Justin Bieber.

Publicat

pe

Boala de care suferă Justin Bieber. De ce i-a paralizat jumătate de faţă!

Justin Bieber se afla acum în plin turneu, dar a fost nevoit să își amâne toate concertele din următoarea perioadă. Motivul? Se simte extrem de rău și are jumătate de față complet paralizată. Anunțul a fost făcut chiar de el pe rețelele de socializare, printr-un filmuleț care i-a cutremurat pe fani.

În imagini, Justin Bieber le vorbește fanilor despre boala de care suferă. Mai mult, se teme că în curând nu va mai putea mânca din pricina paraliziei faciale. Se pare că recent artistul a fost diagnosticat de medici cu sindromul Ramsay Hunt. Este vorba despre o complicație a infecției cu virusul herpes zoster. Paralizia facială și pierderea auzului sunt simptome asociate acestui sindrom. Ele pot deveni permanente în lipsa unui tratament potrivit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Justin Bieber (@justinbieber)

Advertisement

„Am sindromul Ramsay Hunt. Este cauzat de un virus care-mi atacă nervii din ureche și față și care mi-a provocat această paralizie. Mi-e din ce în ce mai greu să mănânc, iar acest lucru este extrem de frustant. Vă rog, rugați-vă pentru mine!”, a declarat Justin Bieber.

În urmă cu doi ani, Justin a dezvăluit că a fost diagnosticat cu o altă boală gravă.

„În vreme ce mulți spuneau că Bieber arată groaznic, că se droghează, aceștia nu au realizat că am fost recent diagnosticat cu boala Lyme. Nu doar atât, ci am avut un caz cronic de mononucleoză care mi-a afectat pielea, creierul, energia, sănătatea”, scria el atunci pe social media.

Justin Bieber spune ca nu se drogheaza. Arata rau pentru ca are aceasta boala!

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *