Connect with us

Uncategorized

Boala incurabilă cu care se luptă fetița lui Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a devenit pentru prima oară tată în primăvara anului 2019. A venit atunci pe lume fiica lui cea mare, Smaranda. La momentul nașerii, fericitul tătic a aflat că fetița lui suferă de o afecțiune incurabilă ce îi afectează vederea. Iată în continuare detalii!

Publicat

pe

Boala incurabilă cu care se luptă fetița lui Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a luat pe toată lumea prin surprindere în primăvara anului 2019, când a dezvăluit faptul că a devenit pentru prima oară tătic. Mai exact, tată de fată. Cea mică a fost botezată Smaranda, numele pe care îl poarta de altfel și mama lui Codin.

Acela a fost, de departe, unul dintre cele mai fericite momente din viața celui cândva supranumit „Crai de Dorobanți”. Bucuria i-a fost însă atunci umbrită de o veste cumplită din partea medicilor. Fiica lui și a Anei Pandeli avea mari șanse de a fi nevăzătoare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

Din fericire, s-a dovedit în timp că cea mică putea să vadă. Ea a fost totuși diagnosticată cu o boală rară, incurabilă, la nivelul ochilor. Codin a povestit acest episod în cadrul podcastului prezentat de Cătălin Măruță.

El îi mulțumește lui Dumnezeu că ceea ce putea fi mult mai grav s-a dovedit a fi o problemă cu care pot trăi. Maticiuc nu a spus exact despre ce afecțiune este vorba. A menționat însă că e o boală care apare o dată la un milion de cazuri și care nu are leac.

„Când am depistat-o, nu știa nimeni care era nivelul. Putea să nu aibă vedere. Nu știam. Am trăit cu chestia că poate fi ceva minor sau să nu vadă 98%” , a povestit el.

În prezent, Codin are trei copii. Este vorba despre Smaranda (4 ani), Ilinca (1 an) și Mario (13 ani), fiul Anei dintr-o relație anterioară.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *