Connect with us

ADPM Health

Bodyshape a lansat primul centru de wellness pentru angajatii Groupe Renault Romania

Bodyshape Transformation Centre a inaugurat o sala de fitness de 500 mp dedicata celor 3 200 de angajati care isi desfasoara activitatea in noul sediu, Renault Bucharest Connected.

Publicat

pe

Bodyshape a lansat primul centru de wellness pentru angajatii Groupe Renault Romania

„Ideile prind viata si se concretizeaza in proiecte de succes atunci cand exista colaborare, flexibilitate si creativitate, iar un mediu de lucru placut potenteaza starea de bine si relaxare a angajatilor nostri. Centrul de fitness din Renault Bucharest Connected este locul ideal pentru miscare, socializare si interactiune pentru echipele noastre, locul unde sa gasim cele mai bune solutii pentru o viata sanatoasa”, a declarat Dana Oprisan, director Resurse Umane Groupe Renault Romania.

O experienta de viata sanatoasa

Evenimentul de lansare a salii de fitness la care au luat parte angajati, a cuprins o serie de demonstratii sportive, un workshop despre fitness sustinut de triplul campion national la bodybuilding Flavius Ursachi, precum si turul inaugural al salii de sport. Totodata, publicul a savurat gustari raw-vegane.

Spatiul ofera angajatilor o zona de divertisment, posibilitatea de a utiliza zona de aparate de forta sau de a participa la clase de tip aerobic. De asemenea, Bodyshape pune la dispozitia membrilor sai antrenamente personalizate, precum si programe speciale de slabit sau tonifiere, cu o durata de 6 sau 8 saptamani. Tot aici angajatii Groupe Renault pot beneficia si de programe personalizate de nutritie.

Advertisement

„Suntem onorati ca Renault Bucharest Connected ne-a ales drept partener de wellbeing, in special datorita conceptului nostru unic in industria de fitness din Romania. Cred ca aceasta colaborare va marca un punct de cotitura in ceea ce priveste piata de corporate fitness din Romania. Ne mandrim cu 5 ani de experienta si peste 1 500 de povesti de succes, iar viziunea pentru spatiul din Renault Bucharest Connected este sa cream un mediu in care toata lumea sa se simta bine facand miscare. Angajatii sunt incurajati sa isi lase la usa centrului toate grijile, preocuparile si sa intre intr-o oaza de relaxare si buna-dispozitie”, a declarat Irina Alionte, fondatoarea Bodyshape Transformation Centre.

Angajamentul pentru o viata sanatoasa face parte din misiunea Bodyshape Transformation Centre, care promoveaza aceeasi pasiune pentru wellness si in cadrul Renault Bucharest Connected. Centrul de transformare corporala s-a facut remarcat printr-un concept unic in Romania, care integreaza antrenamentele distractive, pline de energie, alimentatia echilibrata si atentia acordata motivatiei.

Dotari Bodyshape Transformation Gym in cadrul Renault Bucharest Connected

● Zona de fitness: forta & cardio
● Zona pentru antrenamente de grup cu instructor coordonator
● Zona pentru activitati de tip aerobic (yoga, pilates, step aerobic, tae-bo)
● Zona de divertisment (ping-pong, darts)
● Sala pentru masaj
● Vestiare pentru femei si barbati, cu 11 cabine de dus fiecare;

Bodyshape Transformation Centre a devenit partenerul Groupe Renault Romania pentru serviciile sportive in urma unui proces de selectie. Sala de fitness cu circuit inchis este una dintre numeroasele facilitati de care beneficiaza angajatii din sediul recent inaugurat.

Advertisement

Bodyshape Transformation Centre

Centrul de fitness Bodyshape Transformation Centre a fost infiintat in anul 2015, iar evolutia business-ului a propulsat-o pe fondatoarea Irina Alionte in Topul „30 sub 30 cei mai de succes romani”, realizat de Forbes Romania. Promotorul unei viziuni holistice asupra procesului de transformare corporala, Bodyshape a inregistrat o cifra de afaceri de 305.200 de euro in 2018, in crestere cu aproximativ 25% fata de anul 2017. Sala de fitness din cadrul Renault Bucharest Connected reprezinta a doua locatie a centrului, dupa sediul din nordul Bucurestiului.

Groupe Renault Romania

Constructor de automobile din 1898, Groupe Renault este prezent in 134 de tari si a vandut 3,9 milioane de vehicule in 2018. Groupe Renault integreaza in Romania toate activitatile specifice constructiei automobilului, ceea ce a condus la o performanta economica sustinuta si la o varietate de oferte de recrutare pentru specializari diferite pentru: studii client, design, inginerie, testare, fabricatie, logistica, comercializare, servicii de business, post-vanzare, finantare. In 2017, Groupe Renault Romania a avut o cifra de afaceri de 5,7 miliarde de euro. Aflat in centrul gamei Global Access (din care fac parte modelele Dacia, produse pe platforma industriala de la Mioveni), Grupul e lider pe piata locala cu marcile Dacia si Renault. Cei aproximativ 18 000 de angajati ai Groupe Renault Romania inoveaza in ceea ce priveste produsele si bunele practici, fiind recunoscuti pentru profesionalismul lor.

3 exercitii pentru picioare sexy de la antrenorul Bodyshape

Advertisement