Connect with us

Stiri Interne

Este oficial! Bogdan Vladau prezinta Burlacita!

Deja se zvonea de ceva vreme, insa acum informatia este una oficiala: Bogdan Vladau va fi prezentatorul celui de-al doilea sezon al emisiunii „Burlacita”, ce urmeaza sa inceapa primavara aceasta la Antena 1. Nici Catalin Botezatu nu va sta departe de acest format, el urmand sa fie guest star-ul din marea finala a acestui sezon.

Publicat

pe

bogdan-vladau-burlacita

Cel de-al doilea sezon al reality show-ului „Burlacita” va incepe in aceasta primavara la Antena 1. Peisajele de vis, luxul si extravaganta condimentate cu pasiune si surprize vor fi ingredientele acestui sezon al celui mai romantic si, totodata, pasional reality show al momentului.

Cu toate ca inca nu s-a hotarât cine va fi burlacita acestui sezon, rolul gazdei show-ului a fost deja adjudecat de nimeni altul decat fostul burlac Bogdan Vladau.

„Emisiunea ‘Burlacita’ este o provocare pentru mine si imi doresc din suflet sa o trec cu bine. Sunt foarte onorat de increderea pe care Antena 1 mi-a acordat-o si o sa fac tot ce pot ca sa nu dezamagesc”, marturiseste prezentatorul emisiunii, Bogdan Vladau.

Artistul a fost de-a dreptul incantat de noul statut pe care il va avea in „Burlacita”.

„Nu am emotii si nu imi este teama de rolul de prezentator pe care o sa-l am pentru ca am avut un exemplu foarte bun de la care sa invat, Catalin Botezatu. Sincer, am furat putin din meseria lui Catalin din sezonul trecut in care eu am fost cel curtat de fete”, a adaugat prezentatorul.

Advertisement

Cu toate ca rolul de gazda i s-a atribuit lui Bogdan, nici Catalin Botezatu nu va sta departe de acest format pentru ca el va fi guest star-ul din marea finala a acestui sezon. Proiectele actuale pe care celebrul designer le are la momentul actual si starea de sanatate nu i-au permis sa accepte si de aceasta data titlul de gazda a emisiunii „Burlacita”.

Cat despre insasi Burlacita din noul sezon, desi s-a speculat in presa ca Andreea Mantea ar urma sa fie primeasca acest rol, se pare totusi ca pentru acelasi post se mai lupta si vedete precum Roxana Ionescu sau Roxana Vancea.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *