Connect with us

News

Botezatu le-a scos pe pretendentele Burlacului in parc cu bicicleta

Profitand din plin de razele soarelui si de faptul ca Vladimir se afla la o intalnire privata cu Andra, Bote a decis sa le invite pe celelalte concurente la o plimbare cu bicicleta, pentru a mai consuma din energiile negative care le macina. Asa ca si-a luat bicicleta lui de fite, intocmai ca cea a lui Lady Gaga, si au pornit in parc.

Publicat

pe

Dupa o iarna lunga si grea, soarele a decis sa isi faca aparitia pe cerul Bucurestiul, astfel ca designerul Catalin Botezatu nu a stat pe ganduri si le-a propus pretendentelor Burlacului o iesire in parc cu bicicletele, pentru a mai consuma din energiile negative care le macina, a glumit designerul.

Catalin a profitat de ocazie pentru a-si etala cadoul primit de ziua lui, bicicleta de fite intocmai ca cea a cantaretei Lady Gaga.

Foarte incantate de propunerea lui Bote, fetele si-au dat seama ca se afla, de fapt, in fata unei provocari: pe jos era foarte multa gheata, astfel ca miza a fost una foarte mare.

Cum s-au distrat, telespectatorii Antena 1 vor putea urmari in aceasta seara, de la 20:20, in cel de-al cincilea episod Burlacul.