Connect with us

Stiri Interne

Cum arată bradul de Crăciun creat de Adina Buzatu și pictat de maestrul Gheorghe Zamfir

Adina Buzatu și Gheorghe Zamfir și-au unit creativitatea, în scop caritabil. La îndemnul celor de la „Salvați Copiii România”, stilista și marele artist au realizat o lucrare valoroasă, care dezvăluie calități artistice neștiute ale maestrului. Bradul a fost realizat special pentru cea de-a 21-a ediție a Festivalului Brazilor de Crăciun și va fi licitat.

Publicat

pe

Cum arată bradul de Crăciun creat de Adina Buzatu și pictat de maestrul Gheorghe Zamfir

Adina Buzatu și Gheorghe Zamfir au adus magia și ineditul la Festivalul Brazilor de Crăciun. Anul acesta, bradul stilistei Adina Buzatu a prins contur printr-o colaborare artistică, în scop caritabil, cu maestrul Gheorghe Zamfir.

Folosind cravata, ca simbol al eleganței masculine eterne și picturile maestrului Gheorghe Zamfir, imprimate pe ele, cei doi au creat un brad cu un stil evergreen. Fuziunea creativă realizată cu marele maestru Gheorghe Zamfir, simbol al muzicii românești în lume, exprimă esența pură a valorilor care nu se pierd.

”Inspirația mea este chiar cauza. Este bine cunoscut faptul că eu iubesc copiii și sunt sensibilă la cei mai puțin norocoși, cei care nu au posibilitatea să ajungă la școală, să mănânce, să se îmbrace sau să se joace.

Ne dorim ca bradul nostru să fie cumpărat de un iubitor de artă și de copii. Pe lângă bradul achiziționat, persoana care va licita și îl va câștiga va primi cadou de la noi, pe lângă brad, și un tablou al celebrului artist. Tabloul, cu valoare inestimabilă, îi va rămâne caamintire pentru totdeauna. Această latură creativă a maestrului Zamfir este foarte valoroasă și nu foarte cunoscută publicului larg, încă.

Advertisement

Anul acesta, la fel ca și anul trecut, bradul a fost produs în parteneriat cu Heritage Advertising, echipă inovatoare care a reușit cu măiestrie să pună în aplicare proiectul gândit de noi” a declarat stilista Adina Buzatu.

Ajuns la cea de-a 21-a ediție, Festivalului Brazilor de Crăciun, organizată în parteneriat cu Muzeul Național de Artă al României, a reușit să adune în aceeași cauză comună 26 de artiști și designeri renumiți.

Seara de Gală a Festivalului Brazilor de Crăciun va avea loc pe 9 decembrie, la Muzeul Național de Artă al României. Până atunci, brazi fanteziști pot fi admirați în aceeași locație de toți doritorii.

Fondurile obținute în urma licitării brazilor de Crăciun vor fi direcționate către organizația Salvați Copiii România! și acțiunile lor, care au ca scop restabilirea accesului nediscriminatoriu al copiilor la educație.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *