Connect with us

Cinenews

Bradley Cooper, de nerecunoscut în cel mai nou film Netflix

Celebrul actor Bradley Cooper este de nerecunoscut în cel mai nou film Netflix. Este vorba despre Maestro, o producție în care Bradley va interpreta rolul compozitorului Leonard Bernstein în mai multe etape ale vieții acestuia.

Publicat

pe

Bradley Cooper, de nerecunoscut în cel mai nou film Netflix

Bradley Cooper nu doar că joacă în Maestro, ci și regizează cel mai nou film marca Netflix. Criticii așteaptă cu nerăbdare rezultatul după succesul pe care acesta l-a înregistrat ca regizor cu A Star Is Born.

Filmările sunt în plină desfășurare, iar pe rețelele de socializare au fost deja postate primele imagini. În cele mai multe dintre ele, Bradley Cooper este de nerecunoscut. Actorul joacă rolul compozitorului Leonard Bernstein în mai multe etape ale vieții acestuia.

Alături de el mai joacă și Carey Mulligan, pe care o vom vedea în rolul soției compozitorului.

Leonard Bernstein a fost o veritabilă legendă în lumea teatrului muzical. Este omul care a compus muzica pentru celebrul musical West Side Story. Acesta a murit în 1990, la vârsta de 72 de ani.

Filmul Maestro urmează a fi lansat în anul 2023. Va scoate la lumină povestea de dragoste complicată dintre Leonard Bernstein și soția sa, Felicia.

Advertisement

Printre producătorii acestui film se numără Martin Scorsese și Steven Spielberg.

Jennifer Garner și Bradley Cooper, noul cuplu de la Hollywood?

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *