Connect with us

News

Si-au petrecut „vinerea neagra” la Disneyland

La americani este sezonul sarbatorilor, iar vedetele au luat cu asalt Disneyland Orlando. Brian Austin Green si Megan Fox si-au petrecut ziua de vineri in „cel mai fericit loc de pe Pamant” si s-au distrat de minune!

Publicat

pe

Daca in fiecare ultima zi de joi a lunii noiembrie americanii sarbatoresc Ziua Recunostintei, vinerea imediat urmatoare este considerata „Black Day”. Denumirea „intunecata” nu are insa a face cu o zi a mortilor asa cum am fi tentati sa credem ci cu o zi a reducerilor in magazine.

Pentru Brian Austin Green si sotia lui, Megan Fox, goana dupa chilipiluri nu reprezinta nicio atractie, astfel ca actorii au preferat sa isi petreaca ziua in cel mai fericit loc de pe Pamant: Disneyland Orlando. Cei doi si-au petrecut ziua exporand regatele Parcului Disney si au demonstrat ca sunt amatori de senzatii tari optand de trei ori pentru o cursa in Space Mountain.

Brian Austin Green si Megan Fox si-au unit destinele in cadrul unei ceremonii private organizate intr-un hotel din Hawaii in luna iulie a acestui an. Brian a mai fost casatorit odata si are in grija un fiu pe nume Kassius.