Connect with us

News

Brigitte Bardot ameninta ca paraseste Franta si va cere cetatenie rusa! Totul… din cauza a doi elefanti!

Brigitte Bardot, o sustinatoare infocata a drepturilor animalelor, ameninta sa paraseasca Franta, fiind revoltata de decizia unei curti de justitie care a dat unda verde spre eutanasierea a doi elefant bolnavi de tuberculoza. Decizia vine dupa doi ani de lupta in instanta cu privire la soarta celor doua animale. Brigitte Bardot calca astfel pe urmele lui Gerard Depardieu, care a primit joi cetatenie rusa. Gerard Depardieu a fost revoltat de taxele foarte mari impuse celor bogati, care ajungeau pana la 75%, astfel ca a cautat adapost la Moscova, acolo unde Presedintele Putin i-a acordat repede cetatenia.

Publicat

pe

Doua dintre figurile emblematice ale cinematografiei francize, Gerard Depardieu si Brigitte Bardot, se vor muta la Moscova, fiind revoltati din diferite motive pe statul francez.

Gerard Depardieu a pornit un razboi personal cu Presedintele Frantei, dupa ce acesta a decis sa mareasca taxele pentru cei bogati la 75%. Gerard Depardieu a cautat, mai intai, cetatenie in Belgia, insa ulterior Presedintele rus Vladimir Putin s-a oferit sa-i acorde repede cetatenie si un pasaport rus. In aceasta tara, taxele pe venituri sunt de doar 12%.

Urmand exemplul lui Depardieu, Brigitte Bardot a amenintat autoritatile franceze ca se va muta la Moscova, actrita fiind insa revoltata pe decizia unei curti din Lyon de a eutanasia doi elefanti care au fost diagnosticati cu tuberculoza. Lupta legala in privinta soartei celor doi elefanti a inceput inca din anul 2010, iar Bardot s-a numarat printre activistii care au militat spre salvarea animalelor.

Autoritatile vor decide zilele urmatoare cum vor actiona in cazul celor doi elefanti.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *