Connect with us

Stiri Interne

Cat au costat-o operatiile estetice pe sotia lui Ilie Nastase

Nu demult, Brigitte Sfat, sotia lui Ilie Nastase, s-a supus unui adevarat chin pentru a scapa de „buzele de ratusca”. S-a operat la Koln, in Germania, acolo unde medicii au facut eforturi considerabile pentru a-i scoate din buze solutia Biocalmina ce-i fusese injectata demult. Se pare ca toata aceasta „distractie” a costat-o pe Brigitte nu mai putin de 15.000 de euro!

Publicat

pe

brigitte-sfat-operatii

Brigitte Sfat, sotia lui Ilie Nastase, s-a operat in Germania pentru a i se scoate solutia Bioalcamida, interzisa de ceva timp de pe piata, care i-a fost injectata in buze si care a migrat in timp deformandu-le. Brunetei i-au fost „cusuti” inclusiv ochii pentru a nu se umfla prea tare si a ajuns sa aiba nu mai putin de 19 taieturi sub buze.

Briggite a apelat la o clinica din Koln pentru a se supune acestor operatii, asta dupa ce in prealabil s-a interesat in stanga si-n dreapta despre medicul ce urma sa o opereze.

„Operatia a fost complexa si a necesitat multe taieturi. Mi-am facut o repozitionare musculara si mi-am scos tot ce am avut artificial in fata. Fiecare muschi a fost repozitionat. Inca sunt umflata. Firele mi-au fost scoase saptamana trecuta, la Koln. Incet-incet, cicatricele vor disparea”, a declarat ea intr-o emisiune la Kanal D.

Conform WOWbiz.ro, pretul pe care Brigitte Sfat l-a platit pentru a-si recapata „normalitatea” nu a fost deloc unul mic si s-a ridicat la suma de 15.000 de euro!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *