Connect with us

Stiri externe

Britney Spears a divorțat de Sam Asghari. De ce spune că nu mai suporta durerea?

La un an și câteva luni după nunta desfășurată la Los Angeles, Britney Spears și Sam Asghari s-au despărțit. Acum, artista a vorbit prima oară public despre divorț. Iată de ce spune această că nu a mai putut suporta durerea.

Publicat

pe

Britney Spears a divorțat de Sam Asghari. De ce spune că nu mai suporta durerea?

La începutul verii, anul trecut, Britney Spears s-a căsătorit cu Sam Asghari. Nunta a avut loc la Los Angeles, la șapte luni după ce Britney a fost eliberată de sub tutela tatălui său, despre care artista spunea că o împiedicase să se căsătorească în trecut.

În urmă cu câteva zile, presa internațională a scris prima oară despre despărțirea celor doi. Mariajul lor a ajuns la final, iar actele de divorț au fost deja depuse. Acum, Britney a vorbit prima oară public despre situația prin care trece.

Sam Asghari este cel care a intentat divorțul, imvocând diferențe ireconciliabile. Tot el îi cere artistei pensie alimentară și decontarea cheltuielilor de judecată. În realitate, cauza despărțirii constă în infidelitatea artistei. Presa internațională scrie că Spears și-ar fi înșelat soțul cu un angajat la curățenie. Ar exista și o dovadă video în acest sens.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Maria River Red (@britneyspears)

Britney se declară șocată de felul în care această poveste de amor a luat sfârșit. Pe rețelele de socializare, artista a făcut câteva mărturisiri despre divorț. Aceasta spune că imaginea vieții perfecte pe care o afișează pe Instagram e departe de realitate. Ea adaugă că durerea e uneori mare, dar nu poți să îți afișezi pe social media emoțiile, lacrimile și slăbiciunile. În prezent, Britney spune că este puternică și va trece cu bine peste divorț.

Deși se zvonește că Sam ar urma să conteste contractul prenupțial și să îi ceară vedetei foarte mulți bani, acesta neagă informațiile.

„Nicio intenție negativă nu a fost vreodată îndreptată către ea și nici nu va fi vreodată. Sam a susținut-o și o va susține întotdeauna”, au declarat avocații acestuia.

Britney Spears și Sam Asghari erau împreună din 2016, atunci când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale clipului la piesa „Slumber Party”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sam Asghari (@samasghari)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *