Connect with us

Stiri externe

Moment jenant pentru Britney Spears! A inceput sa-i cada parul in timpul concertului! VIDEO

Britney Spears a avut parte, zilele trecute, de un moment stanjenitor in timpul unuia dintre concertele pe care le sustine in Las Vegas. Aflata pe scena, extensiile de par au inceput sa-i cada in timp ce canta!

Publicat

pe

britney-spears

S-ar parea ca Britney Spears are nevoie urgenta de un nou hairstilist! Aflata pe scena zilele trecute, in timpul unuia dintre show-urile pe care le sustine in Las Vegas, cateva dintre extensiile de par i-au cazut , momentul fiind unul de-a dreptul jenant pentru ea. O adevarata profesionista, Britney si-a continuat momentul, prefacandu-se ca nici nu a observat incidentul.

Fanii ei, aflati in sala, au fost insa extrem de vigilenti, si au surprins momentul stanjenitor cu camerele de filmat ale telefoanelor, postand mai apoi filmuletul pe Internet.

Nu este pentru prima oara cand Britney Spears are parte de evenimente neprevazute si deloc placute in timpul show-urilor sale. La un alt concert, bustiera i s-a desfacut si era cat pe ce ca artista sa ramana topless pe scena, daca dansatorii ei nu i-ar fi sarit imediat in ajutor.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.