Connect with us

Stiri externe

Britney Spears este din nou însărcinată. 13 ani nu a putut avea copii, cât era sub tutela tatălui!

Britney Spears este din nou însărcinată! Vedeta a dat marea veste printr-o postare pe rețelele de socializare. Va deveni din nou mamă, iar sarcina este cu atât mai surprinzătoare cu cât 13 ani, artista nu a putut avea copii, cât era sub tutela tatălui.

Publicat

pe

Britney Spears este din nou însărcinată. 13 ani nu a putut avea copii, cât era sub tutela tatălui!

Britney Spears este mai fericită ca niciodată. A scăpat după 13 de sub tutela tatălui ei. Este o femeie liberă care iubește și este iubită. Acum, are încă un motiv real de bucurie. Britney Spears este însărcinată și va deveni pentru a treia oară mamă.

Vedeta și partenerul ei de viață, Sam Asghari, urmează să devină părinți. Minunea s-a întâmplat, cel mai probabil, în vacanța pe care au petrecut-o recent în Maui.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Advertisement

Britney Spears a anunțat că este însărcinată printr-o postare pe Instagram. Post care a strâns deja aproape 2 milioane de like-uri.

„Am slăbit atât de mult pentru excursia mea în Maui, doar ca să mă îngraş la loc. M-am întrebat ce s-a întâmplat cu stomacul meu. Soțul meu mi-a spus că sunt însărcinată. Așa că am făcut un test de sarcină și, ei bine, am un copil”, a dezvăluit ea pe social media.

Britney mai are 2 băieți din mariajul cu Kevin Federline: Sean (16 ani) și Jayden (15 ani). Tot ea a dezvăluit că la fostele sarcini a suferit de depresie perinatală.

În ultimii 13 ani, cât a fost sub tutela tatălui său, Britney Spears nu a avut voie să facă copii. Chiar ea a declarat că tatăl său a forțat-o să își monteze un dispozitiv intrauterin pentru a nu mai rămâne însărcinată.

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Britney și Sam Asghari formează un cuplu din 2016. S-au cunoscut atunci pe platourile de filmare ale videoclipului Slumber Party. Acesta este antrenor personal și are propriul său business în acest domeniu. S-a născut în Iran, dar s-a mutat alături de tatăl lui în Statele Unite pe când avea doar 12 ani.

Britney Spears scrie carte despre viața ei

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *