Connect with us

News

Britney Spears, muscata de san si complet dezbracata in clipul anulat al piesei „Make Me”!

Echipa lui Britney Spears a cenzurat clipul piesei „Make Me”, regizat de David LaChapelle, pe motiv ca era scandalos de sexy. In aceasta fotografie, facuta in timpul filmarilor la clipul original, Britney apare aproape goala, inconjurata de un grup de barbati sexy si cu patratele pe abdomen.

Publicat

pe

britney clip interzis

Se poate observa cum un dansator o musca de san pe cantareata…

„Prea scandalos, prea indecent” a fost verdictul echipei de management a lui Britney Spears dupa ce au vazionat clipul piesei „Make Me”, regizat de faimosul fotograf David LaChapelle. Pentru ca nu si-au dorit ca Printesa Pop sa genereze un nou urias scandal, managerul lui Britney a decis ca artista sa filmeze imediat un nou clip.

britney 2

Britney apare in clip complet goala, acoperita doar cu vopsea rosie.

Cateva secvente din clipul interzis au aparut insa pe Internet, iar fotografiile sunt cat de spoate de provocatoare. Intr-una dintre imagini Britney este muscata de san de un dansator, iar in alta apare fara sutien, avand partea superioara a corpului vopsita in rosu.

britney-make-me

Britney, inconjurata de 15 barbati sexy in timpul filmarilor la clipul original al piesei „Make Me”.

Varianta a doua a fost lansata saptamana trecuta si este mult mai cuminte. In clip, Britney si prietenele ei fac casting pentru a-l gasi pe barbatul perfect, care sa apara in noul clip al artistei.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *