Connect with us

News

PANICA pentru Britney!

O catastrofa naturala era s-o lase pe Britney Spears fara familie si fara casa. Un incendiu a pus-o pe fuga pe Britney Spears, care a ajuns la timp pentru a-I salva pe cei doi baieti din calea unui incendiu nimicitor.

Publicat

pe

britney
Britney Spears a gonit ca nebuna pe autostrada in cursul zilei de vineri, in incercarea de a ajunge la timp pentru a-si salva familia din calea unui incendiu nimicitor.

flames

Incendiile, care sunt frecvent intalnite in California in aceasta perioada, a luat o intorsatura spre Malibu din cauza vantului, iar mai mult de 300 de case si 100 de magazine sunt acum in calea focului.

britney's-home

Printre acestea se afla si vila lui Britney din Calabasas, acolo unde se aflau cei doi baieti ai cantaretei si personalul casei.

britney-goana

Britney se afla intr-un studio de inregistrari din Malibu cand a a aflat vestea nefericita si s-a grabit spre csa pentru a-si salva baietii. Din fericire, Jayden si Sean sunt acum in fata oricarui pericol, iar casa a fost parasita.

Unitatile de pompieri lucreaza non-stop pentru a stinge incendiul, insa vantul este intens si flacarile isi schimba directia de la o ora la alta.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *