Connect with us

Stiri externe

Britney Spears va fi eliberată de sub monopolul tatălui

Deja de multă vreme, Britney Spears se luptă să iasă de sub monopolul tatălui său. Iată ce au hotărât judecătorii în urma procesului ce a avut loc chiar săptămâna aceasta.

Publicat

pe

Britney Spears va fi eliberată de sub monopolul tatălui

Britney Spears și tatăl ei se luptă în tribunale. Artista a cerut instanței să o scoată de sub controlul financiar al tatălui după 12 ani. Anul trecut însă, în vară, nu a avut noroc. Ieri a avut loc un nou proces, iar un judecător din Los Angeles i-a dat câștig de cauză… pe jumătate.

Jamie Spears va împărți de acum controlul financiar asupra averii artistei cu o instituție financiară independentă. Lucru care nu îi convine mai deloc acestuia. Avocatul lui Jamie susține că instanța i-a redus acestuia în mod nedrept puterea de decizie asupra averii lui Britney.

Pe de altă parte, avocatul lui Britney spune că decizia este una corectă. Următorul pas este ca acesta să ceară instanței eliminarea definitivă a lui Jamie Spears din rolul de administrator al finanțelor artistei.

Acum, Jamie Spears și compania Bessemer Trust Co trebuie să cadă de acord asupra unui plan de investiții pentru bunurile și averea lui Britney. Următoarea înfățișare în instanță va avea loc pe 17 martie.

Advertisement

Tatăl ei i-a controlat finațele, viața și cariera din momentul în care Britney Spears a avut prima cădere publică, în urmă cu 12 ani. Un aranjament pe care fanii ei îl condamnă, susținând că în toți acești ani a fost manipulată și controlată la fiecare mișcare.

A scăpat Britney Spears de sub controlul financiar al tatălui ei? Ce se întâmplă cu mișcarea „Free Britney”?