Connect with us

Stiri externe

Brooklyn Beckham s-a însurat. Cum a fost la nuntă și ce vedete au participat!

Brooklyn Beckham s-a însurat cu aleasa inimii lui, frumoasa Nicola Peltz, la doi ani după ce a cerut-o de soție dăruindu-i un inel de logodnă superb. Iată cum a fost la nuntă și ce vedete au participat!

Publicat

pe

Brooklyn Beckham s-a însurat. Cum a fost la nuntă și ce vedete au participat!

Brooklyn Beckham s-a însurat weekend-ul acesta cu Nicola Peltz. Ceremonia s-a desfășurat la casa din Palm Beach (Florida) a familiei Peltz. Evenimentul a fost unul extrem de elegant, iar alături le-au fost prietenii și familia.

A fost o nuntă de poveste care a debutat vineri, când invitații au fost primiți cu cocktail-uri fine. Ceremonia propriu-zisă s-a desfășurat sâmbătă după-amiază. Nu au lipsit tradițiile unei nunți evreiești, notează presa internațională.

În ziua cea mare, Nicola Peltz a purtat o superbă creație Valentino, realizată special pentru ea de către designerul Pierpaolo Piccioli.

Părinții lui Brooklyn Beckham, David și Victoria, le-au fost alături tinerilor în cea mai fericită zi. Nu au lipsit nici frații mirelui, Romeo, Cruz și Harper.

Gazdele au fost părinții miresei. Omul de afaceri Nelson Peltz și soția acestuia, Claudia Heffner.

Așa cum era de așteptat, la eveniment au luat parte și vedete. Mel C, fosta colegă a Victoriei Beckham din trupa Spice Girls a fost invitată de onoare. Serena și Venus Williams, Marc Anthony, Eva Longoria, Gigi Hadid și Gordon Ramsay au fost de asemenea prezenți.

Fiul soților Beckham și actuala sa soție și-au făcut publică relația în ianuarie 2020. S-au logodit în vara aceluiași an. Nunta ar fi trebuit să aibă loc mai devreme, dar a fost amânată în contextul pandemiei.

Pe cine iubeste acum Brooklyn Beckham?