Connect with us

Stiri Interne

Cadou de 350.000 de euro de Crăciun pentru fiica lui Ion Țiriac

Ion Țiriac este tare mândru de fiica lui. Frumoasa Ioana are 24 de ani și locuiește în America, acolo unde urmează cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul unei universități prestigioase. Iată ce cadou de 350.000 de euro de Crăciun a primit fiica lui Ion Țiriac anul acesta!

Publicat

pe

Cadou de 350.000 de euro de Crăciun pentru fiica lui Ion Țiriac

Ioana are 24 de ani și este fiica lui Ion Țiriac. Așa cum este și normal, fostul tenismen este mândru din cale afară de fata sa. O tânără extrem de frumoasă, Ioana locuiește în Statele Unite. Acolo studiază Jurnalism la o universitate cu prestigiu.

Înaintea Sărbătorilor de iarnă, fiica lui Ion Țiriac a primit un cadou de lux. Este vorba despre un bolid cu mulți cai putere, în valoare de 350.000 de euro. Ioana va intra în posesia lui curând. Asta deoarece va veni în România pentru a petrece Crăciunul alături de tatăl ei.

Ion Ion, fratele Ioanei, este cel care a dezvăluit pe social media cadoul. A postat câteva imagini cu mașina, iar la descriere a scris: „Crăciun fericit, dragă Ioana”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ioana_tiriac

Ioana și fratele ei, Karim, sunt roadele poveștii de iubire pe care Țiriac a trăit-o cu jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad. Ioana studiază la Miami, acolo unde se bucură de o viață de lux. Merge la plajă, frecventează localuri de lux și visează să lucreze în presă la fel ca mama ei.

Cum arată Ioana Țiriac. Are o viață de lux în Miami!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ioana_tiriac

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *