Connect with us

Recomandarea ADPM

Cadouri pentru nunta AZAY

Piese elegante si inspirate, cadourile de la AZAY, fie ca sunt pentru pentru miri sau pentru nasi sunt realizate de catre artizani britanici, francezi si italieni cu infinita grija pentru detaliu si autenticitate.

Publicat

pe

5 Motive de ce sa alegi cadourile AZAY pentru nunta!

Piese elegante si inspirate, cadourile de la AZAY, fie ca sunt pentru pentru miri sau pentru nasi sunt realizate de catre artizani britanici, francezi si italieni cu infinita grija pentru detaliu si autenticitate.

Calitatea produselor modelate si decorate manual au facut din fiecare piesa din portelan, din cristal sau din argint un mic obiect de arta,  admirat si pretuit de catre cei care le primesc pentru totdeauna. Atelierele reprezentate de catre AZAY in Romania sunt onorate cu titlurile de Furnizori Oficiali ai Casei Regale Britanice, de Atelier Istoric Protejat sau de Antrepriza de Patrimoniu.

  1. Calitatea produselor

De aproape un deceniu AZAY a fost si este o adevarata sursa de inspiratie in arta  de a oferi cadouri si in special “art de la table” sau arta aranjarii unei mese festive, introducand in Romania Branduri renumite la nivel international precum  JL Coquet – portelan de Limoges pictat manual cu aur si platina; Wedgwood (1754) – seturi de masa din cel mai fin portelan englezesc; Arthur Price of England (1902) – cadouri, obiecte decorative si tacamuri din argint; Mario Cioni (1953) – cristal modelat manual de maestrii cristalieri de la Florenta; Clive Christian si Royal Buckingham – portelan si tacamuri aurite; Vera Wang – portelan, cristal, cadouri si obiecte decorative argintate.

Asadar, toate aceste “ateliere de frumos” reprezentate in Romania de AZAY, sunt cu siguranta un gir al calitatii produselor, confirmat pe plan local de catre Casa Regala a Romaniei, AZAY fiind onorat cu titlul de Furnizor Oficial inca de la inceputul activitatii.

  1. Piese de colectie

La fel cum oamenii pe care alegem sa ii avem in preajma vorbesc despre personalitatea noastra, in aceeasi maniera, obiectele care fac parte din viata noastra ne definesc. Ele nu sunt simple obiecte, ci fac parte din ritualul mesei in familie, sau alaturi de prieteni sau intalniri de afaceri.

Sunt obiecte – povesti ce ne insotesc pe parcursul vietii si care, prin calitate si durabilitate, se pot lasa mostenire generatiilor urmatoare.

Toate piesele din portofoliul AZAY apartin unor colectii vaste, vanate de colectionarii din intreaga lume.

  1. Lista de Casatorie sau #giftguide

Lista de Casatorie sau Lista de Casa Noua este un concept tot mai des intalnit si practicat in scopul de a oferi mirilor o “altfel” de participare la startul in viata de cuplu.

AZAY se implica in schimbarea mentalitatii legata de cadourile care se fac cu ocazia unei nunti prin inlocuirea cadourilor clasice cu o Lista de casatorie – un gest civilizat si elegant. Prin intermediul acestei liste, viata de cuplu incepe cu obiectele cu adevarat necesare si care ii reprezinta pe tinerii casatoriti.

Lista de casatorie “nu poate da gres” in alegerea cadourilor perfecte, evitandu-se astfel situatiile neplacute, des intalnite, cum ar fi ca mirii sa primeasca acelasi cadou de la doi sau mai multi invitati. Totodata, este considerata varianta cea mai rafinata in schimbul plicului cu bani.

  1. Consiliere in alegerea cadoului perfect atat pentru miri cat si pentru nasi

Atunci cand doresti sa oferi un cadou mirilor, se intampla sa nu stii la caruia dintre ei le va place mai mult… Chiar daca mireasa sau mirele iti este mai apropiat, trebuie sa alegi un cadou astfel incat sa-I bucure pe amandoi.

De aceea, un set special de tacamuri, ramele foto insotite de piese din aceeasi colectie, un set de pahare din cristal sau o vaza deosebita pot fi considerate potrivite pentru amandoi.

Daca doriti sa oferiti un cadou nasilor, AZAY va propune piese solist, pretioase, cum ar fi o fructiera sau o tava argintata, boluri decorative in set, sau o carafa pentru vin sau apa din cristal.

In functie de anumite particularitati ale cuplului, atat pentru tinerii casatoriti sau pentru nasi, AZAY va va consilia cel mai bine in alegerea cadoului perfect!

  1. Serviciile personalizate AZAY

Pasiunea pentru frumos inseamna dezvoltarea unor relatii autentice cu clientii, pe termen lung, oferind cu adevarat servicii personalizate. Fiecare client sau potential client primeste din partea AZAY servicii premium care se materializeaza in: timp de calitate, energie pozitiva, cunostinte de specialitate si cele mai bune indrumari pentru a alege ceea ce isi doresc.

Scrisoarea colectiei (garantia calitatii produselor). Piesele achizitionate sunt insotite de informatii detaliate despre produs, despre producator, despre procesul de creatie si fabricare, despre modalitatile de intretinere, de curatare sau de inlocuire.

Personalizare pieselor: fie cu o monograma, o semnatura sau un logo, un citat sau o poezie de dragoste gravata in cristal sau argint, ofera originalitate cadourilor spre incantarea clor ce le primesc.

Ambalarea impecabila si livrarea oriunde in lume.

Frumusetea, eleganta, rafinamentul, traditia, devotamentul, perseverenta si acel strop de magie al tututor oamenilor implicati in crearea acestor minunate Obiecte-povesti, ofera elemente de unicitate, ne fac sa devenim constienti de valoarea vechilor manufacturi, de cei care au creat forme incredibile din aurul alb, asa cum era denumit portelanul sau din cristal si argint.

Descopera Universul AZAY in Bulevardul Unirii Nr. 2, vis-a-vis Palatul Parlamentului si celebreaza momentele frumoase ale vietii cu lucruri care spun povesti…

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *