Connect with us

Style Radar

Calvin Klein a lansat campania Pride 2024: This Is Love, cu Cara Delevingne și Jeremy Pope

Calvin Klein a lansat campania 2024 This Is Love, cu actrița Cara Delevingne și Jeremy Pope, actor și cântăreț, reprezentați așa cum trăiesc, exprimând și celebrând ceea ce înseamnă noua colecție, Pride.

Publicat

pe

Calvin Klein a lansat campania Pride 2024: This Is Love, cu Cara Delevingne și Jeremy Pope

Fotografiată de Gordon von Steiner, campania îi surprinde pe Cara și Jeremy în colecția Pride 2024 îmbrățișând energia veselă și încrezătoare Pride. Videoclipul campaniei îi prezintă pe Cara și Jeremy care fac lip-syncing la „100% Pure Love”, imnul emblematic al lui Crystal Waters, alături de modelele și dansatoarele Stella Maxwell, Greta Hofer, Tinglei Liu, Monet Lauren, Charlie Knepper, Vinson Fraley, Janick Heilijgers, Diego Pasillas și Mauro van de Kerkhof.

Întreaga distribuție canalizează împreună spiritul euforic Pride și puterea comunității LGBTQIA+ prin dans expresiv și manifestări autentice de încredere în sine.

Colecția 2024 Pride infuzează siluetele clasice de lenjerie și îmbrăcăminte Calvin Klein cu energia vibrantă Pride.

Noile stiluri de lenjerie Intense Power sunt reîmprospătate cu un design îndrăzneț al taliei, cu logo integrat, realizate într-un gradient intens de curcubeu care redă o declarație de stil plină de culoare, în ediție limitată.

Stilurile Calvin Klein de lenjerie intimă Cotton Stretch și Modern Cotton sunt actualizate într-o gamă de culori îndrăznețe. Tricoul și maioul tip tank Monogram Logo prezintă monograma specifică Calvin Klein într-un imprimeu vibrant, în degrade sezonier.

Ca parte a colecției din acest an, brandul a conceput două tricouri în ediție limitată în parteneriat cu Transgender Law Center și ILGA World, partenerii săi ONG.

Calvin Klein este mândru să sprijine ONG-urile axate pe echitatea și siguranța LGBTQIA+ la nivel global, național și local.

Până în prezent, brandul a susținut cu peste 240.000 de dolari diverse organizații, inclusiv partenerii săi eroi, ILGA World și Transgender Law Center.

Pe lângă donațiile financiare, Calvin Klein colaborează cu aceste organizații pentru a oferi companiei și asociaților din întreaga lume resurse și perspective care permit echipelor să fie susținători și aliați mai buni.