Connect with us

ADPM Coffee Break

Camilla, femeia vietii Printului Charles. De ce a fost criticata de public si presa!

La opt ani dupa decesul Printesei Diana, Printul Charles s-a recasatorit in 2005, de aceasta data cu Camilla Parker Bowles, cea despre care a spus si s-a spus de multe ori ca este femeia vietii lui, cu care a avut o relatie mult mai puternica decat mariajul cu admirata Lady Di. Nunta lor a fost atunci criticata de multi jurnalisti si admiratori ai regretatei printese.

Publicat

pe

Camilla, femeia vietii Printului Charles. De ce a fost criticata de public si presa!

Pe 9 aprilie 2005, Printul Charles oficializa relatia cu Camilla Parker Bowles, cea despre care s-a spus ca este “femeia vietii lui”, cu care traia o poveste de dragoste de peste trei decenii, in paralel cu mediatizata casnicie cu Diana.

Ceremonia a avut loc in capela St. George din Windsor Castle, iar receptia la Windsor Guildhall.

Povestea de dragoste a mirilor a inceput inainte ca Charles sa o cunoasca pe Diana si a devenit subiect public dupa ce, in 1992, presa a dezvaluit conversatiile intime pe care Charles le avea cu Camilla, in conditiile in care acesta era casatorit cu Diana.

A fost generat un scandal monstru, fiind de neconceput pentru multi ca in familia regala sa existe astfel de relatii extraconjugale.

Printesa Diana a intentat divort ulterior, separandu-se de Charles si incercand sa isi refaca viata alaturi de Dodi Al Fayed pentru ca in august 1997 sa isi gaseasca tragicul sfarsit in teribilul accident auto din Paris.

Printesa Diana, etalon al eleganței!

Relatia lui Charles cu Camilla a continuat dupa aceea, in ciuda criticilor publicului, multi aratandu-i pe amandoi cu degetul si facandu-i responsabili pentru enorma presiune emotionala prin care trecuse regretata Lady Di in ultimii ani.

ADPM Special! De ce a fost Printesa Diana atat de speciala!

Inclusiv Regina Elisabeta nu era de acord cu relatia lor, numind-o pe Camilla, pare-se, “that wicked woman” si mentionand ca nu isi doreste sa aiba nimic de a face cu ea. In anul 2000 chiar a refuzat sa participe la ziua de nastere a fiului ei, acesta implinind atunci 50 de ani.

Cu timpul, regina s-a apropiat inevitabil pe Camilla si a acceptat relatia lor.

Publicul insa nu a imbratisat-o. In 2004, doar 32% din populatie era de acord ca Charles sa se casatoreasca cu ea. 29% erau impotriva, 38% spuneau ca nu le pasa.

Logodna lor a fost anuntata in februarie 2005, iar nunta a avut loc in aprilie. Publicul nu a primit cu bratele deschise aceasta veste. O femeie chiar a protestat sustinand ca Charles nu ar trebui sa devina rege daca se insoara cu Camilla.

La acea vreme, Biseria Anglicana nu accepta al doilea mariaj daca un fost sot sau o fosta sotie inca traia (era cazul fostului sot al Camillei, Andrew Parker Bowles). Prin urmare, a avut loc o ceremonie mai aparte, una civila si o slujba la Capela St. George pentru a primi binecuvantarea Archbishop-ului de Canterbury, Rowan Williams.

In ziua nuntii, publicul a devenit mai impaciuitor. Mirii au fost salutati de multime cu caldura. Doar cateva huiduilei au fost auzite de departe.

Regina Elisabeta si Printul Philip nu au participat la prima ceremonie.

Dupa eveniment, Camilla a primit titlul de Ducesa de Cornwall.