Connect with us

Style Judgement

Camilla sau Brigitte Macron? Care a fost mai elegantă la Ziua Z?

Ziua Z a adus împreună lideri de stat și membri regali din întreaga lume, în Normandia, pentru a comemora un eveniment istoric de mare importanță. Printre participanți s-au numărat regele Charles și regina Camilla, alături de președintele francez Emmanuel Macron și prima doamnă Brigitte Macron.

Publicat

pe

Camilla sau Brigitte Macron? Care a fost mai elegantă la Ziua Z?

Regina Camilla și Brigitte Macron au atras toate privirile la Ziua Z, celebrată în Normandia. Ce a captat atenția a fost eleganța celor două.

După depunerea coroanelor de flori la situl Memorial British Normandy de la Ver-sur-Mer, un incident neașteptat a avut loc între regina Camilla și Brigitte Macron.

Prima doamnă a Franței a încercat să apuce mâna reginei Camilla, gest care părea să încalce protocolul regal.

Filmarea surprinde cum, inițial, Camilla evită cu delicatețe mișcarea, însă Brigitte Macron insistă, până când în cele din urmă renunță.

Cele două doamne s-au așezat apoi solemn una lângă alta, păstrând sobrietatea momentului.

Eleganța a fost un punct comun al ambelor doamne. Regina Camilla a optat pentru o ținută clasică, care a reflectat respectul pentru ocazie. Rochia a fost completată de un palton alb și o pălărie elegantă. Stilul reginei a fost unul rafinat și potrivit pentru o astfel de ceremonie solemnă.

Brigitte Macron a ales la rândul său o ținută albă foarte elegantă. Rochia a fost accesorizată cu un palton alb, care a subliniat perfect silueta primei doamne. Stilul modern și chic a fost, ca de obicei, remarcat și apreciat.

Regele Charles și președintele Emmanuel Macron și-au exprimat afecțiunea prin gesturi calde și prietenoase pe tot parcursul zilei. Un moment notabil a fost acela în care regele Charles a fost fotografiat ținând mâna lui Brigitte Macron și sărutând-o cu un zâmbet larg.

Ce înseamnă Ziua Z?

Ziua Z este denumirea atribuită datei de început a invaziei trupelor aliate în Europa, desfășurată pe plajele din Normandia, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Invazia, care a avut loc pe 6 iunie 1944, a implicat soldați din Statele Unite, Canada, Regatul Unit și alte națiuni. În acel timp, Franța se afla sub ocupația Germaniei naziste. Pe frontul de est, se desfășurau bătălii intense între armatele Germaniei și Uniunii Sovietice.