Connect with us

Stiri Interne

Când aflăm verdictul în procesul Simonei Halep

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Simona Halep avut, după o așteptare de aproape un an, prima audiere în procesul prin care este acuzată de dopaj. Tenismena și-a prezentat pledoaria la tribunalul independent Sport Resolutions. Iată când aflăm verdictul!

Publicat

pe

Când aflăm verdictul în procesul Simonei Halep

Au trecut deja aproximativ două săptămâni de la audierea Simonei Halep în procesul prin care este acuzată de dopaj. La finele lunii iunie, a ajuns la tribunalul independent Sports Resolutions, unde și-a prezentat pledoaria în fața comisiei. Toată lumea se întreabă acum când vom afla verdictul.

Conform informațiilor obținute de ProSport, termenul de emitere a deciziei este de 14 zile. Mai exact, pe data de 13 iulie ar trebui dat acest verdict. Termenul poate fi însă prelungit în condiții excepționale.

Cazul Simonei este unul extrem de complex cu mulți martori și probe de analizat. În calitate de martori, la audiere, au fost prezenți experți, oameni de știință și membri ai echipei sportivei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

În procesul Simonei Halep, au fost aduse probe atât de către sportivă, cât și de Agenția de Integritate a Tenisului, care o acuză pe aceasta de dopaj cu roxadustat. Audierile au avut loc pe 28 și 29 iunie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THE COACH (@patrickmouratoglou)

Rămâne de văzut dacă va exista o perioadă de suspendare, caz în care atât cariera sportivă, cât și viața Simonei vor fi marcate de o serie de interdicții.