Connect with us

Cinenews

Când apare sezonul 3 din serialul Euphoria

Serialul Euphoria s-a bucurat de succes încă de la primul sezon, însă fanii au avut ceva de așteptat lansarea celui de-al doilea și se pare că lucrurile vor sta la fel și în cazul celui cu numărul trei. Iată când ar urma să apară sezonul 3 din Euphoria.

Publicat

pe

Când apare sezonul 3 din serialul Euphoria

Este cunoscut succesul extraordinar de care se bucură serialul Euphoria. După lansarea primului sezon, producția a intrat într-o pauză forțată destul de lungă în contextul pandemiei. Abia la începutul anului 2022 a fost lansate cel de-al doilea sezon. Ulterior, a fost anunțat oficial că va urma și cel de-al treilea pe care fanii îl așteaptă cu sufletul la gură.

Sezonul lansat anul trecut a lăsat multe povești neterminate și, în consecință, pe fani în suspans. Audiența show-ului s-a dublat de la primul sezon. În prezent, Euphoria este al doilea cel mai vizionat show HBO, după legendarul Game of Thrones.

Din păcate însă, se pare că fanii vor avea și de această dată de așteptat. Asta în special în contextul actual al grevei scenariștilor de la Hollywood. În plus, creatorul show-ului este în prezent implicat în realizarea proiectului The Idol, ce îl va avea în centru pe celebrul The Weeknd.

Advertisement

Fiindcă scenariul nu este nici pe departe terminat, filmările nu au cum să înceapă. Conform presei internaționale, sezonul 3 din Euphoria nu va fi lansat mai devreme de 2025.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de euphoria (@euphoria)

S-a zvonit chiar că Zendaya ar urma să regizeze măcar unul dintre episoadele sezonului trei.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *