Connect with us

Stiri Interne

Când începe Insula de 1 milion la Kanal D

Postul de televiziune Kanal D se pregătește pentru lansarea celui mai așteptat adventure reality al momentului, prezentat de Cosmin Cernat. Insula de 1 milion va avea premiera sâmbătă, pe data de 16 martie, de la ora 21:00.

Publicat

pe

Când începe Insula de 1 milion la Kanal D

Cel mai amplu experiment social televizat va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21:00, iar lunea de la ora 20:00, la Kanal D. Insula de 1 milion va arunca în competiție 50 de concurenți ambițioși, cu vârste, profesii și pasiuni diferite.

Prietenia și abilitatea de a lega alianțe îi vor ajuta pe concurenți să ajungă cât mai departe în concurs, iar brățara va fi element-cheie al reality show-ului. Simbolul prieteniei poate deveni măr al discordiei, cel mai râvnit accesoriu de pe insulă generând lupte intense și strategii uimitoare.

Fiecare concurent va intra în posesia unei brățări în valoare de 20.000 de lei. Brățările celor 50 de concurenți valorează împreună 1.000.000 de lei, miza uriașă pusă în joc. Obiectivul fiecărui concurent va fi acela de a aduna cât mai multe brățări pe parcursul competiției. Ei le vor putea câștiga în urma jocurilor sau „moșteni” de la cei care părăsesc insula.

„Provocarea cea mai mare este să rămâi om acolo unde domnește legea junglei. 50 de concurenți ajung pe o insulă, în mijlocul naturii luxuriante. Locul unde sunt complet izolați și unde sunt nevoiți să își construiască propriile reguli de la zero. Miza uriașă, presiunea competiției, lipsurile de tot felul vor scoate la suprafață și ce este mai bun, dar și ce este mai rău din fiecare. Depinde doar de ei să rămână autentici, să fie buni, să rămână oameni. Măștile cad repede. Din 16 martie, fiți cu ochii pe spectacolul naturii umane, la Kanal D!”, declară Cosmin Cernat, prezentatorul reality-ului de aventură.

Cei 50 de concurenți se vor grupa în trei tabere denumite generic Nordicii, Sudicii și Vesticii.

Denumirile au legătură doar cu poziția ocupată pe insulă, în funcție de preferințele fiecărui concurent.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Insula de 1 milion (@insulade1milion)

Pe Insula de 1 milion regulile nu există, ele trebuie inventate. Telespectatorii vor asista, începând din 16 martie, la un adevărat experiment social de anvergură.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *