Connect with us

Stiri Interne

Când începe Splash! Vedete la apă pe Antena 1

Noul sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă debutează la Antena 1 foarte curând. Se întâmplă chiar luna aceasta și va fi difuzat patru zile pe săptămână: joi, vineri, sâmbătă și duminică. Iată în continuare detaliile.

Publicat

pe

Când începe Splash! Vedete la apă pe Antena 1

Show-ul Splash! Vedete la apă va reveni în curând pe postul de televiziune Antena 1 cu un nou sezon. Chiar foarte curând, mai exact luna aceasta. Sezonul 5 al emisiunii cu sărituri în bazin va avea premiera joi, 11 august. Telespectatorii vor putea urmări Splash! patru seri pe săptămână. Show-ul va fi difuzat joi și vineri de la 20:30, iar sâmbăta și duminica de la 20:00.

Advertisement

Care sunt noutățile?

Fiecare săptămână vine cu ediții de calificare. Ce înseamnă asta? Cei doi concurenți cu cel mai mare punctaj vor merge direct în finala de duminică. Premiul pus săptămânal în joc este în valoare de 10.000 de lei.

Nu se știe încă ce vedete vor încerca să impresioneze sezonul acesta cu cele mai tari sărituri în apă. Juriul însă este format din Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu.

Advertisement

Emisiunea este prezentată de Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Monica Bîrlădeanu. Din echipă fac parte și Romică Țociu și Paula Chirilă.

Cine prezintă noul sezon Splash! Vedete la apă

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *