Connect with us

Stiri Interne

Când începe Survivor la Pro TV

Fanii show-ului Survivor România așteaptă cu nerăbdare informații despre noul sezon al emisiunii, cel cu numărul 5. Prezentatorul Daniel Pavel a dat indicii într-un interviu recent despre când reîncepe Survivor la Pro TV.

Publicat

pe

Când începe Survivor la Pro TV

Show-ul Survivor se bucură de un foarte mare succes și are o mulțime de fani. Telespectatorii Pro TV așteaptă cu nerăbdare sezonul 5 al aventurii din Republica Dominicană a Faimoșilor și Războinicilor.

În acest show, 10 Faimoși si 10 Războinici renunță la confortul vieții moderne pentru a-și testa limitele în junglă. Acolo, ei dorm sub cerul liber, nu au acces la tehnologie și se luptă pe trasee sportive pentru hrană și diverse alte recompense. Inevitabil, sub presiune, apar și intrigi care fac deliciul telespectatorilor. La final, doar unul dintre concurenți pleacă acasă cu premiul cel mare.

Daniel Pavel este deja de mai multe sezoane prezentatorul emisiunii. Recent, într-un interviu, el a dat indicii despre când începe noul sezon Survivor la Pro TV. Este vorba despre luna ianuarie, așa cum s-a întâmplat și în trecut.

„Pentru noi, vara începe în ianuarie, pentru că suntem cu proiectul Survivor, cu noul sezon”, a spus Daniel Pavel.

Advertisement

Ana, iubita acestuia, își dorește și ea o carieră în televiziune. Daniel a lăsat de înțeles că, pe lângă Survivor, ar putea avea un proiect pe tv și alături de partenera lui de viață. El a spus că în prezent analizează o serie de proiecte în acest sens.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de 𝓐𝓷𝓪 𝓜𝓪𝓻𝓲𝓪 𝓟𝓸𝓹 ♒️♐️ (@annnaheart)

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *