Connect with us

Stiri Interne

Când revine Cătălin Măruță la tv, după operația la genunchi?

În această perioadă, Cătălin Măruță lipsește de pe micul ecran. Acest lucru se întâmplă acum pentru prima oară în aproape 16 ani, de când a început emisiunea de la Pro TV. Adela Popescu este cea care i-a luat locul și prezintă emisiunea „La Măruță”. Când revine însă Cătălin la tv, după operația la genunchi?

Publicat

pe

Când revine Cătălin Măruță la tv, după operația la genunchi?

Cătălin Măruță lipsește în această perioadă de pe micul ecran. Săptămâna trecută a fost supus unei intervenții chirurgicale ce nu mai putea fi amânată.

Omul de televiziune are acum nevoie de recuperare, astfel că a luat o pauză de muncă. Prima după aproape 16 ani de când a început proiectul „La Măruță” de pe Pro TV.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de La Maruta (@lamaruta_protv)

Adela Popescu prezintă emisiunea „La Măruță” în perioada în care el lipsește.

Măruță a fost operat de ligamente încrucișate de unul dintre cei mai buni chirurgi ortopezi din țara noastră, Dr. Ion Bogdan Codorean.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

„Cătălin Măruţă a fost un pacient foarte conştiincios. Dacă va fi şi în procesul de recuperare la fel de disciplinat, se va recupera cu siguranţă complet şi va reveni curând la activităţile fizice normale”, a declarat Dr. Ion Bogdan Codorean pentru Click.ro.

Când revine însă Măruță pe micul ecran? Acesta se simte extrem de bine și recuperarea merge conform planului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

„Sunt bine! Am fost la pansat şi încep recuperarea. Ţineţi-mi pumnii, am un drum lung de parcurs până să merg iar, ca înainte. Săptămâna viitoare îmi scot firele, la 14 zile de la operaţie, iar apoi o să pot să merg la muncă, ceea ce înseamnă că de la sfârşitul lunii ianuarie deja sunt la muncă”, a declarat omul de televiziune.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *