Connect with us

Cinenews

Când se lansează Avatar 2

Când se lansează Avatar 2? Ei bine, deși toată lumea se aștepta să vadă mult-așteptatul film în 2018, regizorul James Cameron amână data lansării. Iată de ce!

Publicat

pe

Când se lansează Avatar 2

Avatar a devenit în 2009 cel mai de succes film din istoria cinematografiei, având încasări mai mari decât precedentul Titanic. Toată lumea așteaptă însă de câțiva ani continuarea filmului, mai ales ca regizorul James Cameron a anunțat că lucrează nu la una, ci la patru noi filme Avatar.

Provocarea este cu atât mai mare cu cât rezultatul trebuie să fie cu adevărat spectaculos și adaptat cerințelor publicului și tehnologiei din anii în care se vor lansa.

Inițial, data lansării Avatar 2 era 21 decembrie 2018. Numai că James Cameron spune acum că amână acest eveniment.

„Lucrăm concomitent, e vorba în mare, de opt ore de poveste. Va fi o provocare uriaşă să ţinem minte toate detaliile în ordine, fix unde ne plasăm în poveste. Va fi, probabil, cel mai provocator lucru pe care l-am făcut vreodată. Pentru mine nu e important când va fi lansat primul film, ci ritmul în care vor fi lansate restul. Îmi doresc să fie lansate cât mai aproape unele de celelalte”, a declarat regizorul.