Connect with us

Stiri Interne

Când va fi judecată Simona Halep pentru dopaj

Simona Halep a fost testată pozitiv cu substanța roxadustat la US Open 2022. În urma acestui rezultat, sportiva a fost suspendată provizoriu provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, pentru dopaj. Termenul inițial de judecată fusese stabilit pentru luna februarie, însă procesul a fost atunci amânat. Iată când va fi totuși tenismena judecată!

Publicat

pe

Când va fi judecată Simona Halep pentru dopaj

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost testată pozitiv la testul de doping de la US Open 2022. În urma acestui rezultat, sportiva a fost suspendată provizoriu provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, pentru dopaj. Pe durata suspendării, Simona nu mai poate participa la niciun eveniment de tenis organizat de WTA și ITF. Acum, ea își pregătește apărarea și așteaptă să fie judecată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THE COACH (@patrickmouratoglou)

Advertisement

Inițial, termenul fusese stabilit pentru data de 17 februarie, la tribunalul independent din Marea Britanie. Procesul a fost însă atunci amânat pe fondul preluării mandatului de conducătoare a Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului, Karen Moorhouse. Aceasta din urmă l-a înlocuit pe Jonny Gray.

Stere Halep, tatăl Simonei, a declarat că procesul ar urma să aibă loc la data de 30 aprilie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Advertisement

„Încă nu știm nimic. Cum așteptați dumneavoastră, așa așteptăm și noi. Nu știm ce se întâmplă. Termenul a fost stabilit inițial pe 28, dar din câte am înțeles a fost amânat pentru 30 aprilie. Suntem bine. Când suntem curați, mergem până-n pânzele albe”, a declarat el conform gsp.ro.

Dacă decizia nu va fi în favoarea Simonei la tribunalul independent din Londra, sportiva poate apela și la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. În caz că va fi găsită vinovată la final, Simona riscă o suspendare de până la patru ani.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *