Connect with us

Evenimente

Când vine Johnny Depp în România

Publicat

pe

Când vine Johnny Depp în România

Johnny Depp revine în România alături de super grupul din care face parte. Este vorba despre The Hollywood Vampires. Româncele vor avea ocazia să îl vadă în carne și oase în rolul de rock star. Se va întâmpla la Romexpo pe data de 8 iunie 2023.

Trupa The Hollywood Vampires este formată din Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry de la Aerosmith și basistul Tommy Henkrinsen. Cei patru vor susține un show exploziv în România anul viitor.

De-a lungul anilor, în acest grup s-au perindat nume grele ale rock-ului precum John Lennon sau Ringo Starr. A fost înființat de către legendarul Alice Cooper în 1970. În 2015, i-a cooptat pe Johnny Depp și Joe Perry pentru a susține un concert la Festivalul Rock în Rio, Brazilia. După succesul răsunător, aceștia au decis să pornească în turneu începând din 2016. Tot atunci au fost pentru prima oară și în România.

Advertisement

Din cauza pandemiei, The Hollywood Vampires nu au mai fost în turneu deja de trei ani.

„Abia aștept să revin pe scenă cu băieții. Îmi place foarte mult să fac parte din această trupă. Trupa mea e minunată, dar să cânt cu Vampirii e o cu totul altă poveste”, spune Alice Cooper.

Biletele se pun în vânzare astăzi, 4 noiembrie 2022, pe iabilet.ro

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *