Connect with us

Stiri Interne

Canotorii medaliați la Jocurile Olimpice, premiați de Familia Regală a României la Palatul Elisabeta

Canotorii români, medaliați la Jocurile Olimpice de la Tokyo, au fost premiați de Familia Regală a României în cadrul unui eveniment desfășurat la Palatul Elisabeta din București.

Publicat

pe

Canotorii medaliați la Jocurile Olimpice, premiați de Familia Regală a României la Palatul Elisabeta

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu i-au primit pe sportivi, alături de Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, și Elisabeta Lipă, Președintele Federației Române de Canotaj.

În cadrul acestui eveniment au fost premiați campioanele olimpice Ancuța Bodnar și Simona Radiș (dublu vâsle feminin, W2x), vicecampionii olimpici Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă (dublu rame masculin, M2-), Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Cosmin Pascari (patru rame masculin, M4-), precum și vicecampioana olimpică Ana-Maria Popescu (spadă individual).

Membrii Familiei Regale a României le-au transmis sportivilor felicitări pentru munca lor și rezultatele excepționale datorită cărora drapelul României a urcat pe cele mai înalte standarde ale performanței sportive.

„Mulțumim Familiei Regale a României pentru invitația pe care ne-a adresat-o la Palatul Elisabeta și pentru faptul că au simțit să îi premieze pe acești sportivi, care merită toate aprecierile pentru munca, determinarea și performanțele lor. Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu i-au felicitat pentru medaliile obținute și i-au încurajat să fie la fel de muncitori și ambițioși și pe viitor. Pot să garantez că așa vor fi și că românii se vor putea mândri întotdeauna cu canotorii români”, a declarat Elisabeta Lipă, Președintele Federației Române de Canotaj.

Advertisement

La eveniment au mai participat antrenorii sportivilor medaliați, precum și membri ai conducerii Comitetului Olimpic și Sportiv Român, ai Federației Române de Canotaj și ai Federației Române de Scrimă.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român se află sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Custodele Coroanei din anul 2018.

Simona Radiș și-a scos la licitație tricoul cu autograf pentru a ajuta copiii cu deficiențe neurologice

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *