Connect with us

Stiri Interne

Care a fost cea mai urmărită finală Românii au Talent?

Vineri seara a avut loc finala sezonului 11 al emisiunii Românii au Talent de la Pro TV, în care câștigătoare a fost Ana Maria Mărgean, fetița-ventriloc în vârstă de doar 11 ani. Iată însă care a fost cea mai urmărită finală Românii au Talent din 2011 și până în prezent.

Publicat

pe

Care a fost cea mai urmărită finală Românii au Talent?

Vineri seara s-a desfășurat finala sezonului cu numărul 11 al emisiunii Românii au Talent. Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc, este marea câștigătoare.

La doar 11 ani, a reușit să cucerească atât juriul, cât și publicul, câștigând premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro. Asta după ce, în etapa live-urilor, primise din partea Andrei Golden Buzz-ul ce a trimis-o direct în semifinale. 2 milioane de oameni au urmărit vineri seara finala Românii au Talent.

Conform paginademedia.ro, cele mai urmărite finale Românii au Talent au fost cele din primii ani. În 2011 și 2012, peste 3.3 milioane de telespectatori au urmărit cu sufletul la gură finalele show-ului. La vremea respectivă, câștigători au fost Adrian Țuțu și Cristian Gog.

La polul opus s-a aflat finala din 2018, atunci când Emil Rengle a fost desemnat cel mai talentat român. Finala a strâns atunci, în fața micilor ecrane, 1.7 milioane de oameni.

Ana Maria Mărgean, câștigatoarea Românii au Talent. Ce va face cu premiul cel mare!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *