Connect with us

Style Judgement

Carla Bruni, fosta Prima Doamnă a Franței, apariție wow la Veneția

Carla Bruni, fosta Prima Doamnă a Franței, se numără printre celebritățile care participă în această perioadă la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, ediția aniversară cu numărul 80. Iată cum și-a făcut aceasta apariția pe covorul roșu al prestigiosului eveniment!

Publicat

pe

Carla Bruni, fosta Prima Doamnă a Franței, apariție wow la Veneția

Carla Bruni se află zilele acestea la Veneția alături de soțul ei, fostul Președinte al Franței Nicolas Sarkozy. Acolo, ea ia parte la Festivalul de Film de la Veneția. Este ediția aniversară cu numărul 80 a prestigiosului festival.

Sâmbătă, fosta Prima Doamnă a participat la proiecția specială din cadrul festivalului a filmului The Lion’s Share: A History Of The Mostra. E vorba despre un film special gândit pentru această ediție aniversară a festivalului internațional.

La 55 de ani, celebra artistă arată fabulos și atrage cu ușurință privirile pline de admirație ale celor din jur. Ea și-a făcut apariția pe red carpet purtând o rochie neagră spectaculoasă, creație a casei de modă Valentino.

Carla Bruni și-a completat ținuta cu o pereche de ochelari de soare și sandale cu tocuri înalte.

Festivalul de Film de la Veneția a debutat pe data de 30 august și se desfășoară la Lido di Venezia, Palazzo del Cinema. Ediția din acest an este una mai atipică, în contextul grevei de la Hollywood. Mai multe staruri internaționale lipsesc de la eveniment din cauza grevei.