Connect with us

ADPM Travel

Carmen Brumă, 4 zile pline de adrenalină în Dubai. Iată ce vacanță wow a avut!

Carmen Brumă a petrecut un weekend prelungit în Dubai, o mini-vacanță pe care o aștepta de mult timp și pe care a reușit să o programeze între filmările emisiunii și noi proiecte.

Publicat

pe

Carmen Brumă, 4 zile pline de adrenalină în Dubai. Iată ce vacanță wow a avut!

Vedeta a ales ca destinație Dubai, o destinație pe care a experimentat-o, de această dată, altfel, optând pentru activități pline de adrenalină.

Cunoscută pentru stilul său de viață activ, Carmen Brumă a ales ca în Dubai să experimenteze atracții cât mai dinamice. Chiar dacă a stat doar patru zile, vedeta a bifat câteva experiențe memorabile: a mers pentru prima dată cu ATV-ul în deșert, conducând cu 50 km/h pe dunele de nisip, a coborât pe un tobogan de sticlă la 220 de metri înălțime, deasupra orașului, a făcut hiking pe munții stâncoși și a condus o barcă cu motor pe un lac cu ape azurii, amenajat între masivele muntoase de la granița cu Oman-ul.

”Am avut un city break în Dubai, exact pe gustul meu: cu foarte multă mișcare, o vacanță dinamică, am vizitat, am mers pe platformă de sticlă la înălțime, m-am dat pe tobogan de sticlă la 220 de metri deasupra orașului, am urcat pe munții stâncoși, am parcurs trasee montane printre livezile de curmali, am condus barca cu motor într-un peisaj de vis, am mers cu ATV-ul în deșert, am experimentat gastronomie diversă, dar sănătoasă, inclusiv pe zborul flydubai la venire și la întoarcere, și am participat și la un eveniment absolut superb, la hotelul Palazzo Versace la care am stat, ce marca începutul perioadei de Ramadan, la care a cântat cea mai celebră artistă din regiune, Haifa Wehbe. Mi-a păcut foarte mult toată experiența și am de gând să revin, alături de familie, în Dubai, pentru mai multe zile, probabil la începutul verii”, declară Carmen Brumă.

 

View this post on Instagram

 

Advertisement

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

A stat la hotelul unde s-au cazat și Jennifer Lopez, Naomi Campbell și Pique

”Mi-am dorit să stau aproape de zona de downtown, lângă principalele atracții, așa că am ales să mă cazez la Palazzo Versace, despre care am aflat ulterior că este și hotelul unde au stat vedete precum Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Nikki Minaj, Robert De Niro Gerard Pique sau, bineînțeles, Donatella Versace, care este și Creative Director al hotelului, fiind responsabilă de amenajarea sa absolut superbă.

 

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

La Palazzo Versace am experimentat pentru prima dată și gastronomia iraniană, deoarece unul din restaurantele sale, Enigma, are un astfel de specific. Am mers și la spa-ul celebrul Versace, iar în ultima seară am participat la un eveniment exclusivist, în cadrul hotelului, ce a marcat începutul perioadei de Ramadan, și la care au participat foarte multe vedete locale, influenceri și presă și la care a cântat cea mai celebră artistă din regiune, Haifa Wehbe”, povestește Carmen Brumă.

S-a dat pe un tobogan de sticlă la peste 230 de metri deasupra Dubai-ului

Advertisement

În prima zi a itinerariului, Carmen a vizitat Sky Views Observatory, un complex amenajat la etajul 53 al unui zgârie nori de lângă Burj Khalifa.

”La Sky Views Observatory mi-am înfruntat teama de înălțime și am mers pe o platformă de sticlă la peste 220 de metri deasupra Dubaiului. Practic, sub tălpile tale, vezi autostrăzile pe care circulă mașini. Este o senzație foarte interesantă. Bineînțeles, că totul este extrem de sigur, sticla proiectată fiind deosebit de groasă și rezistentă. Apoi, am coborât pe un toboban de sticlă, denumit Glass Slide, la aceeași înălțime, văzând sub mine și în jurul meu tot orașul. Asta chiar a fost o senzație mai aparte pentru că te trec puțin niște fiori când aluneci de parcă ai fi în aer. Tobobanul are doar 12 metri, așa că nu ai de ce să te temi”, declară Carmen Brumă.

A condus barca cu motor pe lacul dintre munții stâncoși

A doua zi, vedeta a mers la Hatta, un loc special, la 1 oră și jumătate distanță cu mașina de Dubai, unde, între munții stâncoși, se află un lac de acumulare cu apă azurie, pe care poți face caiac sau să mergi cu barca cu motor.

 

View this post on Instagram

 

Advertisement

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

”M-am interesat dinainte de un loc unde să te bucuri de natură și să practici diverse sporturi, așa cum îmi place mie. Am descoperit că, la o oră și jumătate de mers cu mașina de Dubai, se află Hatta, o zonă foarte frumoasă, situată între munții stâncoși.

Acolo a fost amenajat un lac de acumulare pe care poți face caiac sau să mergi cu barca cu motor. Am condus pentru prima dată o astfel de barcă. Este un loc foarte liniștit unde te poti relaxa, în mijlocul lacului, admirând natura care te înconjoară. Interesant este că aici vin foarte mulți oameni în timpul verii pentru că este o zonă mai ferită de căldura excesivă din deșert”, adaugă vedeta.

A urcat pe munții stâncoși până în vârf

Advertisement

După o oră de mers cu barca cu motor, Carmen Brumă a ales să facă hiking pe munții stâncoși din Hatta.

”În Hatta poți face drumeții montane pe diverse grade de dificultate. Sunt opțiuni și pentru începători, care pot explora livezile cu palmieri și pomi fructiferi, dar și pentru avansați, care pot urca pe cărărui mai dificile pe munte. Eu am ales o variantă de mijloc. Am început cu un traseu printre livezile verzi, pline de pomi fructiferi, o zonă cu care localnicii se mândresc, și am urcat ulterior pe munte până în vârf, de unde am putut admira împrejurimile absolut spectaculoase. Dacă alegi să faci hiking, ai grijă să te echipezi corespunzător, să ai apă la tine, să aplici factor de protecție și să porți și haine cu factor de protecție pentru că soarele poate fi foarte puternic”, povestește Carmen.

Pentru prima dată cu ATV-ul prin deșert

”Am mai fost în trecut în Dubai și am mers în deșert cu mașina de teren sau cu buggy-ul, așa că, de data aceasta, am ales să fac ceva pentru prima dată: să merg cu ATV-ul. Mi-a plăcut enorm, pentru că ai o senzație mult mai puternică decât în cazul celorlalte.

Am mers cu cei de la Orient Tours, cu un ghid care ne-a condus pe traseul corect prin deșert. Timp de o oră am urcat și coborât pe dunele de nisip. Am avut parte și de o premieră: am prins pentru prima dată ploaie în deșert. Ce-i drept, a picurat puțin, dar a fost foarte interesant să trăiești așa ceva. Am și glumit spunând că a ajuns Brumă în deșert și s-a așternut ploaia”, spune Carmen.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Invitată la mega evenimentul de început de Ramadan

În ultima seară în Dubai, Carmen Brumă a participat la un eveniment exclusivist, organizat la Palazzo Versace, ce a prilejuit începutul perioadei de Ramadan.

Advertisement

”Ultima zi am rezervat-o relaxării la hotel. Am stat la plajă, la piscină, am mers la spa, iar seara am participat la un eveniment exclusivist, organizat la Palazzo Versace, ce a prilejuit începutul perioadei de Ramadan. Au fost 500 de invitați, printre care celebrități locale, influenceri, presă, și am asistat la un concert oferit de cea mai celebră artistă din regiune, Haifa Wehbe. Toată lumea a fost fascinată de spectacolul ei. Este o artistă din Liban, foarte apreciată, și care arată absolut senzațional la cei 51 de ani ai săi. Nu i-aș fi dat mai mult de 35 de ani. A fost superb totul și evenimentul s-a încheiat cu un foc de artificii splendid, deasupra apei, în fața hotelului Palazzo Versace.

Am avut patru zile de neuitat și am de gând să revin cât de curând, alături de familie. Poate chiar la începutul verii, pentru că, deși va fi mai cald decât acum, majoritatea atracțiilor din oraș sunt în interior, așa că ai cu siguranță ce să faci într-o astfel de vacanță”, încheie Carmen Brumă.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *