Connect with us

Interviuri

Carmen Bruma invata miresele cum sa arate perfect in ziua cea mare

La scurt timp de la lansare, Carmen Bruma vorbeste despre cel mai nou program al ei, “Intra in rochia de miresa”. In continuare rezervata atunci cand vine vorba despre propria nunta, Carmen ne-a spus cum s-a nascut acest program, care sunt principiile sale de baza si cum ajuta el viitoarele mirese sa faca fata stresului de dinainte de ziua cea mare si sa evite mancatul compulsiv.

Publicat

pe

https://www.instagram.com/p/Bfg20k1Dvsf/?taken-by=carmenbrumaoficial

De curand ai lansat programul “Intra in rochia de mireasa”. Cum ti-a venit ideea acestui program?

De-a lungul timpului am primit foarte multe mesaje de la femei care isi doreau sa slabeasca pentru a arata mai bine in ziua nuntii lor. Ideea concreta mi-a venit insa cu ocazia pictorialului  pentru  Ghidul Miresei. Am realizat ca nu exista femeie careia sa nu-i pese cum arata in ziua nuntii si ca cele mai multe isi doresc sa incapa intr-o rochie cu un numar mai mic. Asa s-a nascut programul “Intra in rochia de mireasa” by Carmen Bruma.

In cat timp l-ai conceput? Care sunt principiile care au stat la baza lui?

In cateva saptamani. Programul cuprinde 8 saptamani de dieta cu 3 mese si o gustare zilnica. Este un program echilibrat, care nu exclude nicio grupa alimentara importanta si care, pe langa faptul ca te ajuta sa slabesti, te invata sa iti construiesti o alimentatie echilibrata si corecta pe termen lung.

Se stie ca unul dintre modurile prin care viitoarele mirese fac fata stresului este mancatul compulsiv. Care sunt alternativele pe care tu le oferi?

Am luat in calcul si aceasta manifestare a stresului si din acest motiv am inclus 3 mese si o gustare in fiecare zi astfel incat episoadele de mancat compulsiv sa nu existe. Daca respecti programul si regulile generale vei reusi sa slabesti fara eforturi foarte mari. Alimentele si combinatiile propuse sunt accesibile tuturor si nu necesita ore intregi de gatit in bucatarie. Deja exista in grupul de suport creat pe Facebook persoane care dupa 2 saptamani au dat jos peste 6 kilograme!

Am vazut ca imediat dupa lansarea noului tau program s-au iscat scandaluri pe Facebook, iar unele domnisoare s-au grabit sa te atace. Cum primesti criticile? Dupa atatia ani in atentia publicului, te mai afecteaza?

Nu as numi scandal o reactie singulara pe Facebook. Criticile pot fi un factor care sa te ajute sa evoluezi cu conditia sa le privesti ca pe un instrument de lucru normal si  sa nu le lasi sa puna stapanire pe tine sau sa ajunga cu adevarat la tine. Am ajuns intr-o etapa in care criticile imi sunt de ajutor.

Advertisement
Se spune ca o mireasa este intotdeauna frumoasa. Ti se pare ca e un must ca o mireasa sa fie 90/60/90?

Nu cred in masuri perfecte si tipare de frumusete, ci in proportii armonioase, echilibru intre interior si exterior si cea mai buna varianta a fiecaruia construita cu disciplina, ambitie si efort.

Cristi Pascu i-a schimbat lui Carmen Brumă look-ul

Ai purtat, de curand, o rochie de mireasa intr-o prezentare. Asta nu ti-a dat idei?

Am purtat 15 rochii de mireasa la sedinta foto pt Ghidul Miresei iar toate rochiile au fost alese de mine. Singura idee care mi-a venit a fost cea legata de programul “Intra in rochia de mireasa” by Carmen Bruma.

Cum ar arata Carmen Bruma mireasa?

Bine, sper 🙂

https://www.instagram.com/p/BfrLo83jIuo/?taken-by=carmenbrumaoficial

 

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *